Майстор Миро е бил с микрофона

2
Добави коментар
mignews
mignews

Найденов изпълзя от врачанските свинеферми до софийските кучкарници и стана министър

„Майстор Миро е сторил това подслушване, като форма, с която може да си осигури индулгенция. До вчера той облизваше всички части на Борисов, е днес се прави на света вода ненапита. Със селската си хитрост той изпълзя от врачанските свинеферми до софийските кучкарници и от там до министерския си пост. Но той е от хората, които, изкачвайки се нагоре лижат, а слизайки надолу хапят“ – така лидерът на РЗС Яне Янев коментира днешния скандал с подслушването на експремиера Бойко Борисов, градският прокурор Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов

На въпрос кой стои зад Мирослав Найденов, който в четвъртък смело хвърли бомбата, че цялото правителство се подслушва, Янев посочи, в различни периоди от време са стояли различни олигархични кръгове. Но сега се е реактивирало БКП и ДКМС, и е проработило чувството му за самосъхранение.

Става дума за пари, и то много пари. Когато не работи икономиката, идват тези процеси на търговия с влияние и на прехвърляне на държавни пари, смята Янев.