BelVita раздава 30 кутии бисквити Червена боровинка 300г. всяка седмица

1
Добави коментар
pgp

За участие в Играта потребителите трябва да изпълнят описаните по-долу стъпки в посочената последователност:

– да харесат фен страница на BelVita България във Фейсбук; – да отговорят на зададения въпрос в рамките на 80 символа; – да поканят четирима свои приятели да  харесат фен страница на BelVita България във Фейсбук; – да се регистрират като попълнят своето име, фамилия, валиден e-mail адрес и телефон за връзка (по желание) в електронния талон за регистрация.

При изпълнението на тези условия, участниците получават едно участие в томболата.

За периода от четири седмици, ще бъдат раздадени: 120 кутии бисквити BelVita Червена боровинка 300г. (30 кутии всяка седмица)

Наградите ще бъдат раздадени с томбола между всички регистрирали валиден отговор и поканили четирима свои приятели да харесат харесат фен страница на BelVita България във Фейсбук в рамките на седмицата, по време на която участват и отговарят на Условията за участие.

Печелившите ще бъдат обявени на фен страницата на BelVita България във Фейсбук един ден след изтичането на всяка календарна седмица от Играта.

Един Участник може да спечели само по една награда. Участник, който веднъж е спечелил награда, няма право да печели повече награди от настоящата игра. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от публикуването им на фен страницата на BelVita.

Краен срок за участие: 19 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.