Най-безсмислените неща, които можете да си купите онлайн

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Мнозина просто се чувстват задължени да прахосат парите си за безсмислени покупки, които после събират прах на някой рафт или в кашон преди накрая да попаднат в кофата.

В това отношение интернет се оказва идеалното място, в което можете да си закупите всякаква странни, непрактични или напълно ненужни джунджурии.

Колегите от Econ.bg представят 12-те най-шантави неща, които можете да си купите онлайн.

Танк

Мечтата на мнозина да притежават собствен танк вече е реалност благодарение на глобалната мрежа и на британската армия, която изглежда търси начини да се отърве от снетата от въоръжение техника. Според сайт, който за съжаление вече не е активен, можете да станете горди собственици на танк срещу 60 хиляди долара и лиценз за внос в собствената си държава.

Автоматична пушка за пейнтбол

В същността автоматичната система The Mercenary представлява компютър, върху който е поставена пушка за пейнтбол. Тя е достатъчно умна, за да различава противниковите играчи и надлежно да ги отстрелва. Идеална за защита на базата ви в задния двор от досадни котки или съседи.

Останалите шантави, но безполезни неща, които можете да си купите в интернет, заедно със снимки и видеа, вижте в Econ.bg.