Как да стопим мазнините по корема бързо

7
Добави коментар
vps
vps

След дълго затишие се завръщам Отдавна не бях писал но отново съм тук и се надявам да съм полезен. Поради големият интерес към коремните мускули, реших да ви напиша как да стопите мазнините по корема бързо. Това обаче е доста трудна задача и резултатите не идват моментално. Иска се търпение и постоянство.

И ние искаме такива плочки на корема

Сега направо по темата. За да имате плочки по корема трябва да правите тренировката за плочки между 3 и 5 пъти седмично. Това обаче е само началото. След около 2 седмици тренировки, мускулите ви ще започнат да се оформят. Обаче повечето хора имат мазнини по корема, които скриват така добре изглеждащите плочки. И тук идва трудното.

За да се покажат плочките трябва да правите 2 основни неща – правилно хранене и кардио тренировка.

Кардио за стопяване на мазнините по корема

Кардио упражнения за стопяване на мазнините от корема – това се прави с цел да се стопят мазнините, които скриват мускулите.

Най-доброто упражнение е бягането, а най-доброто време за бягане е сутрин на гладно. Ако имате възможност ходете всяка сутрин да бягате по 5-10-20 минути или колкото можете го правете. Това е най-бързият и ефективен метод. Ако не можете обаче сутрин, може да бягате по всяко време обед, вечер или когато си решите. Важно е да ядете час и половина преди бягане, може и 2 часа, но не повече от 3 и не по-малко от 1.

Това е! Бягайте, бягайте и пак бягайте! Всеки ден! Колкото можете. В началото може да ви е трудно, но постепенно ще увеличавате времето. Не бягайте твърде бързо.

С умерено темпо, но продължително и не прекалено бавно, все пак е бягане, а не ходене. Към края като усетите че силите ви свършват увеличете темпото и бягайте колкото можете по бързо /10-30 секунди/ докато ви свърши енергията.

Ами къде да бягаме? Питате ли се Отговора е в най-близкият парк! Това е най-доброто място. Но все пак може да бягате на стадион, около блока, във фитнес-а на бягащата пътека и т.н. Избягвайте места с лош или малко въздух, например около пътища или булеварди където минават коли.

Хайде отивайте да направите няколко обиколки в парка и се върнете да прочете какво да ядете

Храна зап лочки

Диета или хранителен режим за коремни плочки – сега след като знаете как да тренирате мускулите и как да топите мазнините е време да ви кажа и какво да ядете. Това е най-трудната част, поне за мен, че много обичам да си хапвам. Най-важното правило – забравете за сладкото – никакви вафлички, шоколади, бонбони и т.н. Също така и газираните напитки остават в миналото /за жалост и бирата, най-много 1 на ден/.

Кога и по колко да ядем за да имаме плочки? По 3-4 пъти на ден. Сутрин като станете, след бягане е най-добре. На обед, следобед и вечер. Най-важното – не се натъпквайте! Колкото и да ви е сладко яжте по малко. Вечер – най-късно до 8 да сте вечеряли, след това каквото и да ядете залепва точно по корема и дупето

И сега какво да ядем? Менюто ви трябва да е винаги разнообразно. В него винаги трябва да присъстват белтъчини, въглехидрати и мазнини. Белтъчини – това са месо, сирене, кашкавал и яйца. Препоръчва се най-много пилешкото. Въглехидрати – картофи, ориз, гъби, всякакви зеленчуци. Препоръчват се зеленчуците за салати. Мазнини – само маслини и зехтин! Забравете за олиото. Забравете и за хляба! Може само пълно зърнест и то по малко. Няколко съвета от личен опит.

Сутрин закусвайте с мюсли или яйца. Обед и вечер месо + салата. Наблягайте на салатите. Сега им е сезон яжте колкото можете. Задължително към всяко ядене прибавяйте 5-6 маслини или няколко сурови ядки. Само сурови! Забравете за пържени, печени и т.н. ядки. Суровото е най-полезно. Забравете и за пържените храни!

Ами в общи линии това е. Надявам се че съм ви бил полезен. Ако спазвате моите съвети ще намалите мазнините по цялото тяло, а не само по корема. В началото може да ви е трудно, но след време ще усетите как тялото ви се чувства много по-добре!

Сега ако намирате написаното за полезно – кажете на приятелите си, споделете го във Фейса, туитър, Г+ или където искате.

П.С. коментирайте за да обменяме опит

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 9.6/10 (20 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +9 (from 9 votes)

Как да стопим мазнините по корема бързо, 9.6 out of 10 based on 20 ratings