Невероятни жени с къси коси

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Невероятни жени с къси коси

Вижте кои звездни дами се сбогуваха с дългите си коси, но продължават да са все така женствени и неотразими

Дългата коса винаги е била символ на женственост. Всяка жена иска да има дълга, буйна и красива коса. Но това, че носите къса прическа не ви прави по-малко привлекателни. Ето някои звездни дами, които са доказателство за това.

Звездната мама Холи Бери, която в момента очаква второто си дете, изглежда с пъти по-привлекателна с къса коса. Актрисата рядко е била с дълга коса и рошавата къса прическа междувременно се е превърнала в нейна запазена марка.

Холи Бери

Нежност и невинност лъхат от очарователната Мишел Уилямс. Звездната майка е намерила как да се отличи от многобройните си руси колежки – с къса и нестандартна прическа.

Мишел Уилямс

Топ моделката и актриса Мила Йовович често сменя визиите си. Ту е с тъмна, ту със светла коса, ту е дълга, ту с къса коса, но винаги е прелестна. Мила Йовович е прекрасен пример за дъщеря си как да бъде винаги различна и в крак с модата.

Мила Йовович

Бившата членка на групата Destiny’s child Кели Роуланд също залага на къса и почти винаги асиметрична подстрижка. Почти през цялото време, в което Кели и Бийонсе покоряваха класациите като женска банда, Роуланд беше с къса коса.

Кели Роуланд

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: