Бориса Тютюнджиева преметна Росен Петров, че не се е снимала гола

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Фотомоделката Бориса Тютюнджиева беше в студиото на „Нека говорят“, където сподели пред Росен Петров, че има граница на събличане и затова не е склонна да позира абсолютно гола. „Голотата не е моят начин да се изразявам.“, аргументира се тя.Една от най-успешните моделки на България успя да измести Николета Лозанова от сърцето на Росен Петров. Водещият сподели, че се възхищава на хубавите и успешни жени в България и че досега Николета Лозанова е била неговият Номер 1. След срещата и разговора с Бориса, Николета е аут, а Тютюнджиева е новата му фаворитка, увери той.

В началото на разговора Росен Петров припомни на Бориса, че я познава още от времето, когато е 17-годишна. Двамата са се срещнали в едно кафе. По онова време Бориса е била с руса коса и амбицията да стане манекенка.

Няколко години по-късно тя зарязва манекенството, за да се превърне в един от най-успешните родни фотомодели. Интересното при Бориса е, според самата нея, че тя не е обвързана с никакви модни агенции и е станала Кралица на красотата през 2008 абсолютно самостоятелно и без никакви протекции. Даже разказа невероятната версия, че 80-годишен испанец й предложил да я направи Кралица на Испания, но тя разбира се отказала. Майката на Бориса е била абсолютно против кариерата й на манекен, но това не повлияло на понататъшното развитие на красавицата.

„Красотата продава, но е необходима и малко харизма.“, сподели Тютюнджиева. Харизмата за нея е доброто образование, над което тя сега здраво залага. /БЛИЦ