Празници и уикенди в к.к. Цигов Чарк, на брега на яз.Батак само за 21.25 лв. на ден в Хотел Слънчев Цвят!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Хотел „Слънчев цвят“, к.к. Цигов чарк е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят релакс и уют по време на своята почивка.

Туристическият обект представлява съвременен семеен хотел и ресторант, предлагащи традиционни българска кухня, планински, еко и исторически туризъм, организиране на различни форми на туристически услуги през цялата година, а също така и воден туризъм. Хотелът е подходящ за провеждане на фирмени партита и семейни тържества.

Оферта за Двудневен пакет за ДВАМА за 85 лв.(21.50 лв. на ден за 1 човек) :

2 нощувки за двама

2 закуски за двама

2 вечери за двама

Намира се в местността „Цигов чарк“, на няколко метра от брега на язовир „Батак“. Предлага леглова база от 28 места, разпределени в 4 двойни и 4 тройни стаи, както и 4 спални. Всяка от стаите има собствен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия.

Ресторантът е с 30 места и голяма тераса с гледка към язовира.

Към хотела има изграден паркинг.

Интериорът нa ресторант „Слънчев цвят” е внимателно подбран и аранжиран, за да Ви осигури една приятна атмосфера за обяд или вечеря, за вашия празник или бизнес среща. Ние обръщаме внимание на всеки един детайл в ресторанта, за да гарантираме приятно прекараните мигове в нашият ресторант.

Менюто е богато и разнообразно, изцяло подчинено на българската народна традиция. Предлагат се вкусни салати приготвени с майсторство и професионализъм и десерти характерни за българската национална кухня.

Асортиментът е голям и ако сте гост на ресторанта определено няма да съжалявате. Тайната е много проста – по-хубаво от българското няма, а когато е приготвено с любов тогава е незабравимо.

Условия

 Ваучерът е валиден от 29.04.2013г. до 30.05.2013г.  

Оферта за Двудневен пакет за ДВАМА за 85 лв.(21.50 лв. на ден за 1 човек) :

2 нощувки за двама

2 закуски за двама

2 вечери за двама

Цена на ваучерът 8.50 лв. заплаща се през сайта www.Kolektivni.bg  Доплащане към хотела по банков път 76.50 лв. на Банкова сметкаIBAN: BG74STSA930000105348O1 – срещу представен ваучер. Обща цена на офертата 85 лв.

Необходима е предварителна резервация на тел: 0887 198 931 

За допълнителни въпроси относно офертата, може да се обърнете към доставчика на услугата

Намалението може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да заплатите вашите заявени ваучери.  

kolektivni.bg казва:

Уникалното местоположение на курорта Цигов чарк, яз. Батак го прави идеално място за туризъм през четирите сезона на годината. Водни ски, колела, джетове и лодки набръздяват гладката водна повърхност на язовира, разположен на площ от 22 квадратни километра. Кристално чистият въздух, сенчестите горски пътеки, както и по-прохладният климат подканват туристите към кратък излет или по-дълъг преход из Баташката планина. Всички пешеходни маршрути са добре маркирани и последователно означени. Регионът е истински рай за рибарите. Тук се намират едни от най-големите и богати на риба язовири в страната: язовир Батак, язовир Голям Беглик, язовир Широка поляна, язовир Беглика. Наблизо са резерватите Голям Беглик и Дупката, защитени от ЮНЕСКО, както и редица на брой защитени местности.

Силно застъпен в околностите на курорта е ловният туризъм. В горските стопанства на района се предлагат отлични условия за лов на едър дивеч: елен, сърна, дива свиня, мечка и вълк. Около града има образуван ринг от параклиси, храм-паметници и църкви, насърчаващи развитието на религиозния туризъм в региона.