Роналдо не бил и чувал за Мис Дупе

1
Добави коментар
mignews
mignews

Звездата на Реал Мадрид и световния футбол Кристиано Роналдо е вбесен от избухналия около него сексскандал. Той беше забъркан от бразилската победителка в конкурса Мис Дупе Андреса Ураш.  Знойната южноамериканка заяви пред вестник „Сън“, че е прекарала бурна вечер в леглото с португалската звезда в навечерието на мача с Борусия Дортмунд от Шампионската лига.

„Белите“ загубиха тежко с 1:4 на „Сигнал Идуна Парк“, а Роналдо, макар да отбеляза гол, не беше в познатата си форма и дори получи разтежение.  В Испания веднага заговориха, че причината за това е бразилката, но звездата на Реал категорично опроверга информациите и ги сметна за евтин пиар.

„Бях информиран от „Сън“, вследствие на издателската им политика, че ще публикуват статия с тази т.нар. Андреса, за която дори не съм и чувал. Някой явно иска да попадне в светлината на прожекторите за моя сметка. И се чудя защо това се случва само ден преди суперважния мач с Борусия Дортмунд.

Дълбоко съм възмутен от тази ситуация, която засяга личния ми живот. Затова искам да е ясно. Във вечерта на 22 април бях в хотел „Вия Маня“, за да дам интервю на Ману Сайнц. Това ще потвърди и самият репортер. Всичко останало е пълна лъжа, фалшификация и инсинуация“, сподели възмутеният Роналдо в профила си в Туитър. Той вече се готви на пълни обороти в навечерието на мача с Борусия Дортмунд на „Сантяго Бернабеу“ във вторник и ще може да изкара пълни 90 минути на терена.