Селена: От сладка принцеска до порочна мадама

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Подобно на други свои братя и сестри по съдба, Селена Гомес започва да се превръща от сладка и невинна Дисни принцеска в гореща и порочна мадама. Доказателство за това е снимката, която младата певица и актриса публикува в своя Twitter профил.

На фотоса, който всъщност е кадър от предстоящия ѝ видеоклип към песента Come and Get It, се вижда как 20-годишната Селена, потопена във вода, е заела гореща поза и е „облечена” само с масивно златно бижу. Порочната ѝ визия е допълнена от грим а ла Мерилин Монро и еротично движение, с което тя премята косата си назад.

Неотдавна Селена Гомес изпълни новата си песен на наградите „Изборът на децата”. Тогава тя представи на феновете си визия, издържана в индийска стилистика. Явно обаче за видеото певицата е заложила на утвърдения в музикалната индустрия провокативен стил.

Припомняме ви, че преди няколко дни, след друга публикувана в социалните мрежи снимка, се заговори за това, че Селена Гомес се е събрала с уж бившия си приятел Джъстин Бийбър. Фотосът също бе доста провокативен, тъй като на него двамата поп изпълнители са щракнати в доста интимен кадър.

Instagram / Justin Bieber Ако искате винаги да сте в течение с всичко, което се случва в живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!