Ким Кардашиян завижда на малката си сестричка

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Неотдавна ви разказахме за малката сестричка на Ким Кардашиян. Кендъл Дженър е само на 17, но вече се изявява успешно на модния подиум. При това се цели доста високо – мечтата ѝ е да се присъедини към „ангелите” на Victoria’s Secret.

Може би точно тази ѝ амбиция я е подтикнала да се щракне по бански по време на почивката си в Санторини и след това да покаже снимките в Instagram. Под фотосите Кендъл е написала „Mellow moods got me, darlin”, което всъщност е цитат от песен на Боб Марли.

Кендъл демонстрира стройна и слаба фигура, подчертана от бански в две части, както и непринудена визия, без грим и прическа. Именно на това тяло завидя и собствената ѝ сестра Ким, която наскоро пусна в интернет клип, озаглавен „Завист”.

Във видеото Ким снима излегналата се на шезлонг Кендъл и коментира зад камерата: „Само погледнете това тяло.”

Кендъл веднага контрира сестра си с репликата: „Плашиш ме,” но Ким допълва: „Просто казвам, че завиждам, заради факта, че си толкова висока. Не искам да звуча странно.”

Instagram / Kendall Jenner Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни новини за живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!