Газове , газове в стомаха , червата и корема .

1
Добави коментар
kazanlak
kazanlak

Газовете 

 Едва ли има човек, които не е изпитвал онова приятно облекчение , което може да се усети само при освобождаването на стомашни газове . Когато са се натрупали в големи количества и ситуацията не позволява газовете да бъдат пуснати на свобода , наистина се получава една много трудна ситуация . 

Не е много лесно да се преодолее тази ситуация с газовете , когато хората са по-чувствителни и лабилни, и когато се панират лесно . За това ще предложим няколко примерни решения за преодоляването на проблема с появяването на газовете в червата в съвсем неподходяща ситуация .

 Първо решение на проблема с газовете в корема : 

Чисто хипотетично , изпадате в ситуация , в която не може да се измъкнете , а в същото време нещо в стомаха напира и иска да излезе , като със всяка една секунда ТО става все по-голямо и силно , докато накрая си проправи път и се освободи , за да се появи точно в най-неподходящ момент и да развали положителното излъчване на изключително важната среща , в която се намирате .

 Какво трябва да направите ? Просто да изчакате това да се случи или да вземете мерки? 

Разбира се , че не трябва да позволявате на газовете да провалят всичко , за което сте се подготвяли . За да предотвратите една толкова неловка ситуация , като отделянето на газове от стомаха и корема , просто трябва да отидете дискретно до тоалетната и да направите необходимото без да прекалявате с ефектите, които са неизбежни , по време на едно такова мероприятие . 

 Ако не успеете да отидете до тоалетната, може да стане много лошо . Нормално е да си помислите , че това е на пръв поглед просто решение , но когато сте центъра на събитието е много трудно да се измъкнете и да посетите тоалетната, незабелязано от всички . 

За това има няколко прости оправдания , които биха могли да свършат работа в една такава сложна ситуация свързана с газовете . 

 Плоската лъжа:
„Налага ми се да телефонирам спешно, няма да се бавя .” 

Тъпо оправдание:
„Ще ме извините ли за секунда , забравих да кажа (нещо на важно на някой важен човек) „ 

Истината :
„Просто трябва да отида до тоалетната.” 

Истината е добър вариант в голяма част от случаите на проблем със газовете в стомаха или червата , защото повечето хора биха проявили разбиране към ситуацията и не биха се засегнали значително . Ако имат чувство за хумор , даже биха се пошегували със ситуацията . 

Второ решение на проблемна ситуация с газове в стомаха : 

Когато нещата са напечени и газовете превземат все по – голяма част от пътя по който излизат, когато всичко се развива на косъм и последната преграда за газовете е само на крача от рухването си , когато няма възможност да се посети тоалетната или да се избяга от всички наоколо. Когато неизбежно трябва да се подари свободата на газовете , които живеят вътре във вас . Тогава е време за силна МУЗИКА . Когато има страхотен шум около вас и много хора и нямате друг избор , използвайте прикритието на шума във ваша полза , за да освободите духа от бутилката . Вярно , това е подло и непристойно действие , което няма как да остане незабелязано , но предимството е , че всеки ще си помисли , че е някой друг , ако не си признаете . Внимавайте много , когато прибягвате до този метод , защото може да се получи изненадващ ефект за всички , ако случайно музиката затихне , по време на малката тайна ария , която изнасяте . 

 Трето решение на проблема с газовете : 

Ако наистина имате проблем с газовете , най- доброто решение е да се посъветвате със специалист . Стомашните газове са явление , което никак не е за подценяване и може да бъде признак за нещо много сериозно , което се развива или предстои да се развие , за това винаги най-доброто решение е да се посъветвате с някой , който наистина разбира от този вид проблеми , за да може да получите адекватно и нормално решение на всички проблеми с газовете , които може да се получат .