УАУ! Вижте с кого се появи Дейвид Духовни

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте с кого се появи Дейвид Духовни

Едва ли ще я познаете! Тя е толкова пораснала и толкова хубава!

Дейвид Духовни не е от звездите, които обичат да създават много шум около себе си. Но с последната си поява на светско събитие, Духовни определено успя да прикове всички камери и обективи, както и вниманието на всички присъстващи върху себе си. И няма да повярвате защо!

Маделейн Уест и Дейвид Духовни

Дейвид Духовни бе взел със себе си голямата си дъщеря Маделейн. Малката Маделейн Уест Духовни води съвсем нормален живот на тийнейджър и не е свикнала да попада в светлината на прожекторите, но папараците останаха възхитени от нея.
Маделейн, която съвсем наскоро навърши 14 години, е прекрасна. Тя има магнетичните очи на майка си, Теа Леони, и онова лежерно излъчване, което лъха от баща й. Маделейн Уест бе облечена съвсем спортно в унисон с небрежното облекло на баща си. А двамата с татко Дейвид наистина изглеждат страхотно заедно!
Припомняме ви, че дейвид Духовни има две деца с бившата си съпруга Теа Леони – Маделейн Уест, родена на 24 април 1999, и Кид Милър (15 юни 2002 година). Дейвид и Теа се женят през 1997 година. Двамата актьори и семейството им живее в Малибу, но поради проблемите на Духовни с пристрастеност към с*кс, Дейвид и Теа на няколко пъти се събират и разделят, след което от 2011 година вече са окончателно разделени.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: