групово пазаруване- 65% отстъпка за 40 минутен масаж на гръб с пчелен мед и цитруси от Пикси Спа Център София – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА СЕТИВАТА ВИ ОТ PIXY SPA CENTER!

Освежете се и пречистете организма си от натрупаните токсини след края на зимата с офертата на Пикси Спа Център! Заредете тялото си с енергия, чрез лечебната сила на меда и се освободете от пролетната умора!

 

Офертата включва:

30 минути медотерапия на гръб

10 мин почистване и разстриване с цитросови плодове 

Лечебната сила на меда е известна от древността. Тя се дължи на съдържащите се в него редица важни за човешкия организъм витамини, ензими, минерали и микроелемнти, както и някои антибиотични вещества. Медения масаж е метод, при който въздействието на масажните похвати и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Резултата е засилване на лимфо- и кръвообращението на обработваните участъци от тялото, освобождаване на натрупалите се през годините шлаки и изгаряне на мастните клетки. Масажа интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.

 

Масажът с цитрусови плодове е един от най-предпочитаните релаксиращи масажи. Той има изключителен почистващ, овлажняващ и тонизиращ ефект върху кожата на тялото. Масажът с плодове, напомня класически масаж, в който вместо масажно олио се използва пилинг от плодово пюре. Целта е пълен релакс на тялото и подхранване на кожата, която става уникално мека и свежа.

Категория: Красота и Здраве

Град: София