СВЕТЕЩО РЕКЛАМНО LED ТАБЛО – ПОДСИЛЕНО СТЪКЛО, 60 х 80 см. С ДИСТАНЦИОННО

2
Добави коментар

 

 

             СВЕТОВЕН РЕКЛАМЕН ХИТ!

 

                    РЕКЛАМНО LED ЕЛЕКТРОННО ТАБЛО! 

          ЦВЕТНИТЕ, МИГАЩИ СВЕТЛИНИ НА РЕКЛАМНОТО ЛЕД ТАБЛО ПОСТОЯННО ПРИВЛИЧАТ ПОГЛЕДИТЕ НА МИНУВАЧИТЕ.

 

         ** НОВО! СВЕТЕЩО-МИГАЩО РЕКЛАМНО LED ТАБЛО С РАЗНОЦВЕТНИ  НАДПИСИ И ФИГУРИ, КОИТО СЕ ПИШАТ С ФЛУМАСТЕРИ, ТРИЯТ СЕ И СМЕНЯТ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ!

       СТАНЕТЕ ТВОРЦИ НА СОБСТВЕНАТА СИ РЕКЛАМА И Я ПРОМЕНЯЙТЕ БЪРЗО И ЛЕСНО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!   

            ** NON STOP ДЕНОНОЩНА РЕКЛАМА – НЕОБХОДИМОСТ ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС ОБЕКТ!                   

 ОСЕЗАЕМО ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ КЛИЕНТИ!

      

СВЕТЕЩО РЕКЛАМНО ЛЕД ТАБЛО С ДИСТАНЦИОННО, РЪЧЕН КОНТРОЛЕР И 8 бр. РАЗНОЦВЕТНИ МАРКЕРИ В КОМПЛЕКТА. 28 РАЗЛИЧНИ РЕЖИМА НА СВЕТЕНЕ И ПРЕМИГВАНЕ.

За различни търговски обекти:

Магазини, независимо за какви стоки, ресторанти или заведения, пицарии, сладкарници, аптеки, кафенета или какъвто и да било друг тип търговски бизнес обект, предлагаме принципно нов вид привличаща реклама- електронно светлинно-мигащо led табло с разноцветни палитра на надписи и рисунки, които се изтриват и заменят с нови при необходимост.

            Рамката на таблото е от алуминиева сплав, а екранът е от висококачествен, устойчив на удар  плексиглас, оцветен в черно.

Рекламното табло е с размери 60х80 см. и се включва в ел.мрежа.

ЛЕД таблото е супер икономично /само 5 W/, което позволява да работи “Non stop” денонощно.

Светлинното табло обикновено се поставя на витрината или пред търговския обект.

             Ефектът се дължи на светещо-премигващата пъстроцветна палитра от надписи и рисунки, привличащи погледите на минувачите.

            Рекламният супер ефект и значително повишеният интерес се установяват много бързо, отчитайки осезаемо многобройно увеличение на клиентите.

            Надписите или рисунките върху таблото се оформят със специални цветни флумастери, включени в комплекта, които могат да се изтриват с мека кърпа, като периодично могат да се коригират и заменят с нови.

            Електронното табло предлага избор между 28 програми от различни мигащи разноцветни светлини, които най-вече привличат погледите на минувачите.

            Забравете за черните неугледни дъски пред магазини и ресторанти, с изписаните на тях с тебешир менюта или промоционално ниски цени на стоки и услуги!

Бъдете в крак с времето! Пишете офертите си модерно!

ПОЛЗВАЙТЕ СВЕТОВНИЯ РЕКЛАМЕН ХИТ – СВЕТЕЩО РЕКЛАМНО ЛЕД ТАБЛО!

 

ЗА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ:

кафенета  

ресторанти

пицарии

сладкарници 

барове 

аптеки 

хотели  

казина

агенции за недвижими имоти  

туристически агенции

магазини за всякакви стоки

авто-мивки 

супермаркети 

тото – пунктове 

и още много други обществени заведения

 

КАКВО Е РЕКЛАМНО LED-ТАБЛО?

Тези табла използват LED технологията за по-добра визуализация на текущи промоции, които повечето търговци правят ежедневно. Благодарение на различните мигащи режими на работа и многообразието от цветни ефекти се постига ангажиране вниманието на потенциални клиенти върху промотирания продукт или услуга. При проведен експеримент с такова табло на витрината на магазин над 95% от хората, които минаха покрай него, се обърнаха да погледнат. Докато преди това, въпреки наличието на рекламни стикери, едва около 30% обръщаха поглед към магазина.

 

КАК РАБОТИ РЕКЛАМНОТО ЛЕД ТАБЛО?

Със специални флоуресциращи флумастри се пише или рисува върху таблото, включва се в ел.захранването и в съчетание с LED технологията се постига гореописания ефект. Има специални микрофибърни кърпи, с които може да се изтрие написаното. Посредством контролер се сменят различните ефекти, интензитет на осветеност и честота на мигане. Важно предимство е минималния разход на енергия – само 5вата/час, което позволява да работи денонощно. Животът на едно такова табло е мин. 50 000 часа. Може да се поставя на витрина, на плот, пред търговския обект, може да е окачено или поставено на статив.

Рекламният ефект на цветното електронно табло най-добре може да се види видеоклиповете: