На коя й отива повече: Ашли Грийн или Клои Кардашиян? видяна 4528 коментари 4

1
Добави коментар

Две стилни тъмнкоси дами се изправят една срещу друга в днешната ни модна битка. Роклята, която попадна върху телата им, е един летен разкош.

Става въпрос за бялата дреха от resort колекцията на Antonio Berardi за 2013-а.

Той е един от любимите дизайнери на звездите и с право! Неговите модели са потопени в елегантност и изисканост, присъщи на всяка една модерна дама.

Брилянтните му дрехи обгръщат нежно женското тяло и внушават една романтична приказка.

Щастливките, които успяха да се доберат до красивата рокля от най-новата му колекция бяха актрисата Ашли Грийн и риалити звездата и водеща Клои Кардашиян.

Погледнете снимките по-долу и споделете с нас коя визия повече ви допада и защо. Ние тайничко си имаме фавортика… да видим дали ще ни съвпадне мнението с вашето.

Ашли блесна с тази рокля още миналата година на светско събитие, на което присъстваха и известни личности като Рейчъл Зоуи, Лорън Конрад и Роуз Макгоуън.

Актрисата от „Здрач“ бе комбинирала дрехата с обувки в телесен цвят на Giuseppe Zanotti, спусната коса и лек грим.

Г-жа Кардашиян-Одом, по-малката сестра на Ким, се бе спряла именно на тази дреха за наградите на „Nickelodeon Kids’ Choice Awards“, които се състояха в Лос Анджелис преди малко повече от месец.

Чаровната Клои бе заложила на секси визия, която включваше и страхотни бели обувки също от пролетно-лятната колекция на Giuseppe Zanotti.

Небрежна прическа и силен грим допълваха визията й, която много ни допада.

Ето и двете визии:

* Ашли Грийн

* Ашли и Рейчъл Зоуи

* Клои Кардашиян