10 неща, които жената не иска да чува от мъжа

2
Добави коментар

Не всички изненади са приятни. Има неизвестни факти от живота на любимия ни мъж, които разбирайки, можем да се почувстваме изключително неудобно, да се ядосаме и дори да стигнем до раздяла. Какви са най-страшните неща, които жените не искат никога да чуят?

Майка ми ще остане у нас известно време

Какво?! Тази вещица, та тя ме мрази!, е първата ви мисъл, но не я изричайте. По-добре направете само гримаса и измрънкайте нещо от сорта „Щом трябва…“. Ясно е, че не ви е приятно, но пък винаги може да стане обратното и тогава не бихте искали той да ви вдигне скандал, нали?

Имам дете от друга

Това се казва веднага, не след 5 срещи, бурен секс и вече лудо влюбена жена. Подобен житейски факт не се крие или спестява и никоя жена не иска да го чуе от любимия си мъж.

Не съм разведен, но не живеем заедно

Да, бе, да! Като не живеете заедно, защо не си се развел. Ако повярвате на тази толкова изтъркана фраза, която мъжете обожават, после не винете никого, когато той се окаже щастливо женен. Отново.

Закъснях, защото бившата ми се обади

Щом му се е обадила, значи още поддържат отношения. А щом имат добри отношения и след раздялата, значи нещата не са добре за вас. Явно във всеки един момент могат и да се съберат пак.

Мисля, че съм гей

Не че е толкова лошо, разбира се, но няма жена, която да се почувства щастлива след такава новина. Особено ако е силно влюбена в този мъж, подобно нещо ще я извади от строя за доста дълго време.

Напускам работа

Импулсивна реакция, за която обаче ще плащате вие. Нека напуска, но преди това да си намери нова, по-добра работа.

Не те обичам вече

Може би най-страшното наистина е, когато любимият ти човек ти съобщи, че вече няма чувства към теб. А ти си си представяла как прекарвате живота си заедно… Тъжно е, но понякога и това се случва. Ще оцелеете, вие сте силна.

Искам да имаме отворен брак

Какво значи отворен брак? Най-просто казано, вие сте двойка, която живее заедно, но всеки един от партньорите е свободен да прави секс с други. И всеки от двамата е съгласен с това. Ако вие обаче не сте на едно мнение с половинката, кажете му го и обмислете внимателно идеята, защото после връщане назад няма.

Изненада, ще ти подаря нов бюст за рождения ден!

Какво значи това? Преди не си харесвал гърдите ми и си ме лъгал! С подобен „подарък“ най-много мъжът си навлича гнева на жената, защото подтекстът е, че той наистина не харесва естественият й бюст. Освен ако жената сама не е поискала такъв дар, жестът е неуместен.

Трябва да отслабнеш малко

Коя нормална жена би се зарадвала на критика? Особено по такава деликатна тема, каквато е излишните килограми. Мъже, голяма грешка, голяма…