Ухание в мрака

16
Добави коментар
fancybg
fancybg

Най-капризните известни

Те са капризни момичета, привикнали на лукс, а в много случаи и на скандали. Те са момичета на бащите си и тяхното битие е изпълнено с безкрайни фиести, астрономически разходи за абсурдни предмети и с не един скандал, с което докарват главоболия на татковците си.

Кои са и с какво се занимават тези момичета!

Paris Hilton Най-добрият пример за богата и капризна щерка е въплътен в Парис Хилтън. Наследницата на една от най-големите хотелски империи в света, се превърна в значим фактор за всяка фиеста в Холивуд, в постоянно присъствие на всички модни десфилета и истинска икона на модата. Наскоро Парис за четвърти пореден път събра близки приятели в нощния клуб на Hard Rock Hotel – Body English, където отново направи бурен купон за рождения си ден. Тази година скандалната дама реши да впечатли гаджето си Дъг Рейнхард с певческия си талант.

Nicole Richie Дъщеря на Lionel Richie, Никол е друга от младите мултимилионерки, на които никога не се е налагало да хващат трамвая в пиков час или да стават сутрин в 8ч. Преди време бяха най-добри приятелки с Парис Хилтън (споделяха телевизионна програма). Сега не могат да се гледат. За нейно щастие майчинството и докара малко ум в главата.

Athina Onassis Благодарение на щастливата съдба и нейния дядо – гръцкия корабен магнат Аристотел Onassis, Athina спечели титлата „Най-богатата наследница в света”. Въпреки това, нейния небрежен стил и не особена елегантност са повече от очевидни. То е ясно, че парите не купуват чара.

Carlota от Монако Внучката на принца на Монако Рение е наследничка на много от имотите Грималди, но също и на красотата на майка си Каролина. Нейното „шик“излъчване я прави да изглежда перфектно, независимо дали е облечена в дънки или за гала вечеря. Въпреки това, понякога праща по дяволите всичката изтънченост с някое и друго нехайство и докарва главоболие на майка си.

Allegra Versace Само 18 години, Алегра Версаче вече е важна част от модната империя, създадена от нейния чичо Джани. Сигурното е че рокли, парфюми и аксесоари никога няма да и липсват.

Сестрите Olsen Най-малко близначките Olsen могат да кажат, че си спечелили хляба с пот на челото. Актриси от едвам няколко месечна възраст, са инвестирали парите си повече от добре така ,че стават мултимилионерки преди да достигнат 18 години. Включително имат собствена линия облекла.

Kimberly Stewart Дъщеря на рок звездата Род Стюарт, Кимбърли е друго от момичетата, чийто имена се превърнаха в нарицателно. Привлечена от света на модата, направи първите си стъпки като модел.

Ivanka Trump Дъщеря на магната Доналд Тръмп, сигурно се беше отегчила да прекарва всеки ден в безделие и също реши да се пусне по модния подиум. Изглежда, че опитът не беше твърде задоволителен и осъзна , че се живее по-добре, без да се работи.

Elizabeth Jagger Мик Джагър и Джери Хол са нейните родители. С такива гени, нормално е Елизабет да се посвети на шоу бизнеса. Рекламно лице на една от кампаниите на фирма Манго, благодарение на което се превърна в котиращ се модел.