Греди, вентилатор на тавана или полилей над леглото – лош Фън Шуй : Jabse.Ink : Напиши твоята историяГреди, вентилатор на…

2
Добави коментар
panko10
panko10

Защо греди или някакви други тежки предмети над леглото са лош фън шуй? Единственото нещо, което е добре да имаш над леглото е завивката. Нищо тежко, нищо което да виси, дори вятърни камбанки и звънчета над главата ти – това е лош Фън Шуй. Нещо по-тежки от парче плат над леглото ще създаде потискаща, тежка енергия, която, рано или късно ще се прояви в ежедневието.

Гредите създават страхотно настроение, топлина и уют в дома, но ако има тежка греда в спалнята над леглото ти, без значение дали тя е точно над теб,над партньора или между двамата – това е лош Фън Шуй. Най-доброто решение е да се премести леглото далеч от гредата.

Същото важи и ако над леглото има полилей или вентилатор. Ако не е удачно да преместиш леглото може да отнеме време и усилия, но по-добре с помощта на електротехник премести полилея или вентилатора.

Най-лесното фън шуй решение за противодействие на енергията на греди и всякакви други тежки предмети над леглото е да се създаде бариера от балдахин. Също така ще е добре да боядисате гредите на тавана в светъл цвят, най-добре в бял цвят, преди да създадете бариерата от балдахин над леглото – така ще засилите положителната фън шуй енергия.