Инвитро клиника Бора участва в кампания Любовта е действие

1
Добави коментар

Медицински център Бора е първият център присъединил се към националната кампания „Любовта е действие“

Инвитро център Бора реши да зарадва една двойки с финансирането на ин-витро процедура с включена хормонална стимулация.

На 1 Май започна приема на документи на двойките желаещи да кандидатстват. Всяка кандидат двойка, може да попълни формуляр за кандидатстване изтеглен от форума на клиниката в Инвитро.com и да го прикачи на и мейла на инвитро клиниката: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 или на:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Формуляр може да бъде получен и попълнен също така на място в клиниката.

Срокът за подаване на документи изтича на 30 Юни. След двуседмичен период необходим за обработване на подадените декларации, ще бъде избрана дата за теглене на томболата.

Победителя ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат избрани и по три резерви за всеки център, в случай, че спечелилите кандидати не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра или в случай, че се откажат.

За въпроси и дискусии, можете да посетите форума на Инвитро България и в съответната тема на клиниката да си зададете въпросите или да споделите мнение.

Изисквания за кандидат-двойките на МЦ Бора Пловдив – Изисквания МЦ Бора За Медицински център „Бора“ Пловдив – Форум на Инвитро клиника Бора