Водолазно училище Синхрон – Бургас

16
Добави коментар

ВОДОЛАЗНИКУРСОВЕ
Open Water Diver & Scuba Diver
SSI Advanced Adveturer
DIVER STRESS & RESCUE
enriched air NITROX
Try Scuba DIVING

Open Water Diver & Scuba Diver
най-добрият начин да започнете вашето водолазно приключение!

Началото е лесно! Запишете се за Open Water курс или просто започнете с програмата SSI Scuba Diver .
SSI Обучнието е така разработено, че вие ще имате възможност да се подготвите за теоретичната част от курса абсолютно самостоятелно и в подходящо за вас темпо. Ние ще ви подпомогнем с цветни учебни материали, DVD-та и безплатно online обучение, за да сме сигурни, че ще получите най доброто възможно обучение.
За занятията в басейна и морето вашият инструктор ще ви помогне да подберете най-подходящото за вас оборудване, така, че ще го чувствате като неизменна част от вас самите. Ще имате предостатъчно време да се подготвите и пригодите към подводния свят преди да се гмурнете в откритото море.
Веднъж преминали през целия тренировъчен процес, вие ще получите SSI сертификат. Тези сертфикати са валидни в цял свят така, че вашите водолазни възможности ще са на практика безгранични.
А ако не ви стига времето за цял курс просто се запишете за SSI Scuba Diver . Можете да се запишете и преминете през този кратък и приятен курс и да довършите останалата част от обучението до Open Water Diver винаги когато пожелаете.

SSI Advanced Adveturer
ще имате възможността да опитате пет отделни специалности

Програмата на SSI Advanced Adveturer е създадена така, че да можете да опитате различни специализирани курсове преди да решите дали да завършите съответните курсове. Това е един чудесен начин да усетите какво ще представлява пълният Advanced курс и колко полезен е той за извличане максимума от водолазния спорт.
По време на Advanced Adventurer курса вие ще имате възможността да опитате пет отделни специалности, преминавайки през първото гмуркане за всяка една от тях. Ако решите да преминете през която и да е специалност от тези пет напълно, то съответното гмуркане ще се причисли към съответстващият го специалзиран курс.

DIVER STRESS & RESCUE
как да предотвратявате инциденти и да се справяте с проблемни ситуации

Стресът е основен фактор при спасителните ситуации и водолазни инциденти. Чрез този курс ще се научите как да предотвратявате инциденти и как да се справяте с проблемни ситуации ако те се появят.
Програмата е за избягване, разпознаване и решаване на проблеми както на повърхността, така и под водата. Курсът продължава около четири дни, като се състои от теоритична част, упражнения в басейн и гмуркания в открита вода. Предварително изискване за участие в програмата е наличието на валиден CPR & First Aid сертификат.
Ако желаете да се запознаете по-подробно с курса DIVER STRESS & RESCUE , то вие можете да закупите учебника и DVD – то, дори и да нямате желанието веднага да запишете курса.
Какво съдържа курса:
1. Какво е стрес?
2. Как да разпознаваме и как д се справяме със стреса.
3. Реакция и контрол при инцидент.
4. Умения за справяне с водалаз в паника.
5. Условия които могат да усложнят спасяването.
Основната цел на всеки специализиран курс по системата на SSI, е да отработите и усвоите основните упражнения във възможно най-приятна и забавна обстановка.

NITROX
Лозунга „БЕЗПЛАТЕН NITROX” е изключително популярен във водолазните курорти.

Мечтали ли сте си някога за по-дълги бездекомпресионни гмуркания за да можете повече време да прекарате на някой потънал кораб, или просто да имате възможност да направите повече подводни снимки? Имали ли сте желанието за едно по-безопасни гмуркания по отношение на кесонната болест?NITROXе ключът. Пoради намаленото количество на азота във въздуха който дишате, времето за десатурация ще е по-кратко.
По време на програмата NITROXвие ще се запознаете с правилата за гмуркане с обогатен въздух и как на практика да се гмуркате използвайки обогатен въздух. Ваен ключов момент в цялата програма е да можете да анализирате водолазната си бутилка преди всяко гмуркане с NITROX. Лозунга „БЕЗПЛАТЕН NITROX” е изключително популярен във водолазните курорти. Това означава, че вие няма да плащате допълнително за да се гмуркате с нитрокс, но все пак ще изискат от вас да покажете съответния сертфикат. По време на курса NITROX извършването на гмуркания не е задължително, макар ние твърдо да го препоръчваме, което от своя страна прави този специализиран курс една чудесна „зимна специалност“ преди започването на водолазната ви ваканция. Ако искате да научите повече за гмуркането с обогатен въздухNITROX, можете да си купите учебника или DVD, дори и да нямате желание да запишите курса веднага.

Try Scuba
ЗА НАЧИНАЕЩИ!

Try Scuba е вашата възможност да добиете представа какво всъщност представлява водолазното гмуркане. Try Scuba е чудесен начин да решите дали да запишете за пълен водолазен курс. Но ние сме убедени, че веднъж опитали, ще ви хареса!
Имате избор да опитате водолазното гмуркане чрез следните две програми: SSI Try Scuba- Прекарайте един или два незабравими часа в басейна и усетете “вкуса” на водолазното гмуркане в безопасна и позната обстановка. SSI Try Scuba Diving (в закрита вода)- Прекарайте няколко часа в морето при добра видимост и условия в които да получите максимум удоволствие. Всичко това ще се случи под непосредствения контрол на SSI инструктор който ще гарантира вашата безопасност и комфорт.
След като преминете Try Scubaпрограмата, вие ще получите съответният сертификат.

ЗИМНИ КУРСОВЕ И ПРОГРАМИ
ЗА НАЧИНАЕЩИ!

Не чакайте до лятото за да се впуснете в света на подводните приключения. Започнете своя курс още през зимните месеци. Започването на водолазен курс през зимата има много предимства. Вие ще имате възможността да отделите колкото време ви е необходимо за да усвоите конкретните умения и навици, без да се притеснявате, че времето няма да ви стигне. Ще можете да се възползвате от индивидуални занятия, ако имате нужда от такива и сами ще определяте темпото на вашия прогрес в този толкова вълнуващ спорт. Ние от водолазно училище Синхрон ви гарантираме изобилие от положителни емоции и една незабравима зима!
А ако не сте сигурни, че този спорт е за вас, просто се запишете за специалната програма за начинаещи Try Scuba (Опитайте водолазното гмуркане) и много скоро ще разберете, че това е неимоверно лесно и забавно занимание.