Viber дебютира за Windows и Mac OS, след като завладя мобилните устройства

14
Добави коментар
wweb
wweb

Световно известната мобилна платформа за безплатни разговори и съобщения Viber се сдоби с поредната актуализация за iOS и Android. Изцяло нова гласова технология подобрява качеството на разговорите, а функцията за изпращане на видео съобщения прави комуникацията значително по-интерактивна. Но голямата новина е, че Viber навлиза в компютърния свят, с версии за Windows и Mac OS.

С тази огромна крачка, Viber се превръща в един от най-големите конкуренти на Skype. Мобилната платформа наброяваше 200 милиона активни потребители, преди кръстоносният поход към десктопните устройства. Компютърната версия на Viber ще предложи всички неoбходими удобства за връзка с близки и приятели, включвайки възможности за чат съобщения, видео разговори, изпращане на снимки и файлове, конферентни връзки, емотикони и известия.

 

 

Оттук насетне потребителите могат да прехвърлят разговори между мобилното устройство (вкл. iPhone) и компютъра или лаптопа. Десктопата версия за Mac OS и Windows ще откриете в официалния сайт на Viber, a а с iOS приложението ще се сдобиете от App Store.