Viber пусна и приложение за Windows и Mac десктоп

16
Добави коментар

Смартфоните и таблетите стават все по достъпни а с тях и мобилните комуникации стават все по-популярни. С тях се разгаря и битката на мобилните приложения за безплатни разговори или текстови съобщения. Лидерите са WhatsUp, Skype и не на последно място Viber. 

Добрата новина е, че Viber може да се ползва и на вашия компютър с Windows или Mac операционна система.От днес вече са налични безплатни десктоп версии на Viber за Windows и Mac.

Това означава, че можете да се свързвате с вашите контакти безплатно през Viber както от своя мобилен телефон така и от своя компютър. А най хубавото е, че можете да провеждате разговори, видеоразговори и да изпращате SMS съобщения или снимки и то безплатно до свои приятели, които ползват Viber. За целта те също трябва да са инсталирали Viber на своя смартфон.

Опитахте ли Viber? Можете да свалите десктоп версията от сайта на Viber. Но за да го използвате трябва първо да сте инсталирали приложението на своя телефон, а след това на десктопа. 

 

Снимка: Viber

Теми: MacSkypeViberWhatsUpwindowsбезплатни разговори

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile