Петър Буклов: В страната има революционна ситуация, както в 1990 година

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

От 1989 година досега нямам пропуснати избори, гласувал съм винаги с надеждата нещо да се промени, каза в “Шоуто на Слави” 42-годишния Петър Буклов. Строителният предприемач твърди, че сега е най-лошото време от всичките 23 години на преход за неговия бранш.Нещата трябва да се оправят, да има бизнес за всички, ако ти си добре и хората около теб са добре, твърди Буклов. Според него след протестите хората са се оказали в пълна безизходица и избират за кого да гласуват, не защото имат някаква надежда цза промяна, а просто срещу досегашното политическо статукво.

Затова залага на партията на протестиращите, с надеждата ако влязат в парламента, да променят нещо в политиката. Буклов твърди, че случайното влизане в политиката, както е при хората от Орлов мост, дава гаранция, че ще направят нещо за страната си.

“Не гледам нищо политическо по телевизиите, защото не виждам смисъл в дебатите”, твърди предприемачът. Той е убеден, че могат да се намерят в България 160 хиляди души, които да вкарат нови лица в парламента.

Ситуацията е революционна, прилича ми на 1990 година, твърди Буклов. Според него не е важно какво се обещава, а какво се прави и затова е учдно, че нито един от управлявалите досега политици не е дал отчет за извършеното от него за мандата.

Не с всичко, казано и поискано на протестите, съм съгласен, завърши строителния предприемач. Но искам да влязат хора, които ще контролират какво се прави в Народното събрание. Тези хора тръгват от нищото, нямат пари и влияние, затова ги поздравявам за смелостта. /БЛИЦ