Първата колекция на Галена е „вдъхновена“ от Pucci

41
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Галена публикува в личния си профил снимки на първата й модна колекция.

„Изключително щастлива съм да ви представя един от последните си проекти, който за мен е поредната сбъдната мечта, а именно да имам собствена модна колекция! G Spot | Galena for Beyond е резултатът от взаимното ми сътрудничество с BEYOND Sofia в лицето на Добромир Киряков и Борче Ристовски, които вече добре познавате. Вдъхновението за тази колекция е моят личен стил, всяка от роклите, които ще видите отразява и е изцяло подчинена на стила на Галена – елегантен, женствен, провокативен и дързък.

Тъй като често получавам комплименти относно визията си, реших да предприема това начинание и да създам тази колекция, която да направи моя стил достъпен за всички млади момичета, които го харесват. Надявам се, че всяка от вас ще намери своя модел – роклята, за която винаги е мечтала“, пише певицата в социалната мрежа.

Италианската марка Emilio Pucci е сред любимите на стилистите на Галена, а и на много световни звезди като Бийонсе, Джей Ло, Кайли Миноуг и Адриана Лима. 

Бийонсе в рокля Pucci от колекцията есен-зима 2011 и рокля от колекцията на Галена G Spot | Galena for Beyond

А колекциите на Pucci есен-зима 2011 и есен-зима 2012 (проследи линковете, за да видиш роклите) вероятно са оказали силно влияние върху G Spot | Galena for Beyond, особено ако съдим по прословутата зелена рокля от клипа към Run The World на Бийонсе, прозрачния кръстосан елемент в средата на роклята от колекцията есен-зима 2012, който виждаме в черна рокля, ефирната пола с висока талия и цепка пък ни напомня на тези от колекцията пролет-лято 2011 на Lanvin.