Вижте какво се случи с това момче след половин кексче

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте какво се случи с това момче след половин кексче

19-годишното момче вече не е сред нас

Още като малко дете Камерън Грьоцингер-Фицпатрик не можел да понася ядки. Само при миризмата на различни видове ядки, Камерън започвал да се затруднява да диша. Било установено, че момчето има силна непоносимост и алергия към ядки.
Ето защо Камерън Грьоцингер-Фицпатрик винаги четял много внимателно опаковките на всичко, което си купувал и ядял. Той проверявал в съдържанието на съставките, дали няма някакви ядки или други съставки, които да са производни на тях.

Камерън е имал непоносимост към ядки

Да, но последното кексче, което Камерън изял нямало етикет. Неговото обоняние също го подвело, защото не усетил аромата на ядки. Камерън и негов приятел пътували с кола, когато решили да си похапнат по нещищко. Изведнъж 19-годишият младеж започнал да се задушава и да се подува. Момчето било прието в болница, но поч*нало още на същия ден.
Приятелят на Камерън бил купил кексчетата и бил убеден, че в тях няма ядки. Но допълнително изследване показало, че в съставките е използвано фъстъчено масло. Това било достатъчно, за да причини фаталния край на 19-годишния Камерън.
Майката на Камерън сподели пред американския телевизионен канал ABC думите на сина си, преди да отхапе от кексчето: „О, да върви по дяволите! Обзалагам се, че са си съвсем наред!“

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: