Интимен аромат

1
Добави коментар

Искате винаги да сте свежи и да ухаете приятно там долу, но това често представлява проблем, особено през лятото!?

Интимен аромат

Всяка жена има свой специфичен интимен аромат в зависимост от нивото на хормоните, естествения вагинален секрет, наличието на инфекции, спазването на диети и като цяло хранителния ви режим и прочие.

Откъде идва неприятният аромат?

Той става по-силен и неприятен преди цикъл, както и при наличие на някакво вагинално възпаление. Някои гинекологични заболявания, като гъбична инфекция (кандидоза), например, са съпроводени от по-обилно бяло течение с необичаен цвят и силна миризма. Неприятен аромат понякога се появява и при употреба на тампони.

Лятото пък горещините, изпотяването, спарването в резултат от носене на бельо от изкуствени материи също водят до неприятна миризма.

И не на последно място, липсата на добра интимна хигиена са друга причина за силната и лоша вагинална миризма.

Как да възвърнете свежия си интимен аромат?

Измиването след всяко ходене до тоалетната ще ви накара да се чувствате по-свежи, а там долу със сигурност ще мирише по-добре от по принцип. Може да използвате ароматизирани ежедневни превръзки, но е важно да ги сменяте често. Много дами използват интимни душ гелове, както и интимни дезодоранти и парфюми за поддържането на свеж и приятел вагинален аромат.

Лятото е добре да предпочетете пълната епилация на интимните зони, тъй като косъмчетата задържат миризми и нарушават чувството ви за свежест.

Последното нововъведение пък е инжекция за ароматизиране на влагалището. Тя се поставя вътре, в областта на G-точката, като може да избирате между солиден асортимент от аромати – плодови, цветни, на парфюми и т.н. А след поставянето на инжекцията, чиято трайност е няколко месеца, най-силен и приятен аромат ще се отделя при достигане до оргазъм.

И докато някои жени се опитват да заличат естествения си интимен аромат, неотдавна създадоха парфюм с аромат на вагина (Vulva original)…

09.05.2013/Ели Йорданова