Depeche Mode – Enjoy The Silence (live 2013)

2
Добави коментар
yApple

Коментар
0

„Депеш мод“ гастролират отново у нас тази неделя, 12 май, а концертът им на стадион „Локомотив“ съвпада с датата на предсрочните парламентарни избори. Припомнете си ги на живо с хита им от 1990 г., изпълнение от фестивала SXSW 2013

Дейв Геън и компания пристигат у нас ден по-рано, на 11 май, веднага след концерта си в Атина. Къде ще отседнат се пази в пълна тайна, но е ясно, че ще имат време да обиколят София преди излизането си на сцената и че ще вечерят в столично заведение. Билетите за концерта им са на цени от 50 до 130 лв и все още могат да се закупят от всички каси на „Тикетпро“ в страната, съобщиха от „София мюзик ентърпрайзис“.

„Депеш“ вече имаха няколко изяви в Европа и САЩ, където загатнаха какво да очакваме от тазгодишното им турне в подкрепа на новия албум Delta Machine. За да оправдаят тези очаквания, музикантите са подготвили уникално шоу, уверяват организаторите. Строежът на огромната сцена, включваща пироефекти, огромни прожектори и мултимедия, започна още в началото на седмицата. Именно на нея ще чуем песни от новия албум като Heaven и Soothe My Soul, но също и класики като Personal Jesus, Enjoy The Silence, Barrel Of A Gun и Walking In My Shoes.

Феновете, които идват на концертите на „Депеш мод“ – те ни познават. Познават и музиката ни. Тя значи нещо за тях. Придава смисъл на част от живота им или пък е придавала някога преди. И така е вече 30 години, а това си е много време. Точно затова хората ме спират и ми казват: „Това парче беше хит, когато бях в колежа!“ или „Тази песен излезе, когато се роди дъщеря ми!“. Усещането да чуваш такива суперлативи е прекрасно! Прекрасно е да си част от нещо, което означава толкова много за хората“, коментира фронтменът.

Ето друг техен стар хит в тазгодишна концертна версия, а останалите можете да си припомните в техния YouTube канал.