Ясновидката на Маргините Лаура Вардеварян: Здравословен проблем ще принуди Лили Иванова да спре да пее!

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Лаура Вардеварян пристига в България преди 13 години. По времето, когато решава да напусне родната си Армения, там бушува военен конфликт. Решението на Лаура да се пресели идва след един сън, в който починалата й майка я съветва да замине за България и да живее тук. Ясновидката избира първоначално Смолян заради голямата арменска общност там. След като мълвата за феноменалната й дарба се разпростира из цялата страна, тя се преселва в София. Ексклузивно пред “ШОУ” жената, по-известна като “ясновидката на Маргините”, прави предсказания за предстоящите избори и за съдбата на родните знаменитости!

– Лаура, как разбра за своята дарба?
– Имах странно преживяване, още живеехме в Армения. Отидохме с мъжа ми и сина ми на един рожден ден. Късно през нощта си легнах в една от стаите с дъщеря ми Ани. Затворих очи и след малко в просъница – на стената, точно срещу леглото, се появи снимката на майка ми, която наскоро беше починала – тази снимка, с черната жалейка на нея, която бяхме сложили на гроба й. Снимката на стената “проговори” и ми каза: “Иди в България, там е твоят късмет, там и ти ще си добре и на хората ще помагаш! Аз ще бдя над теб и ще ти давам напътствия!”. Като доказателство за това, което казва, мама ме накара да преместим гардероба в стаята. Каза: “Зад него ще намерите икона на Богородица!”. Бързо отворих очи, извиках мъжа ми и останалите от съседната стая, преместихме гардероба и – наистина – там беше ликът на Дева Мария!

На другия ден отидох в църквата и споделих със свещеника за съня. Той ми каза да послушам майка и да заминем за България, където ще придобия “силна дарба“! Не след дълго цялото семейство се преселихме тук. И наистина – аз губя дарбата си извън България…
Няколко години по-късно насън баба

Ванга ме извика на гроба си

Държеше една пръчица в ръка и ме викаше: “Ела при мен!”. Накарах едни хора да ме закарат. Запалих свещички на гроба й и най-странното е, че се появи пара над тях! Като се върнах, 10 дни не можех да виждам – очите ме сърбяха жестоко! Не можех да виждам! Уплаших се и казах на мъжа ми: “Ванга иска да ме ослепи!”. Премина всичко, и аз усетих, че вече “виждам” много по-силно, дарбата ми се увеличи…

– А защо си известна като “ясновидката на Маргините”?
– Никога няма да забравя как дойде у нас Малкия Маргин, когато живеех още в Смолян, и влезе с обувки. Беше дошъл при родителите си, те живеят в същия град. Казах му: “Трябва да се събуете!”. А той ми се сопна: “Вие не знаете кой съм!”. Отговорих му: “Мен не ме интересува кой сте, но трябва да влезете вътре без обувки!”. Тогава не знаех той с какво се занимава. Зададе ми няколко въпроса, излезе и си отиде. След време ми благодари.

– Ти си предсказала навремето точния месец на смъртта на милионера Иван Зографски!?
– Влязох при него, разговаряхме. Пипнах ръцете му. Дори не знаех, че е толкова възрастен. Той беше шегаджия, емоционален човек, добричък. Излязох и казах на хората, които бяха ме довели:

“След три месеца той вече няма да е жив!”

В деня, в който почина, ми се обадиха: “Знаеш ли, Зографски почина! Ти позна!”. Стана ми много мъчно. Винаги ми е мъчно, когато предсказвам нещастия, но аз съм длъжна да споделя това с хората, да ги предупредя…

– Каква е причината така рано да си отиде от този свят актьорът Чочо Попйорданов?
– Много жалко, много хубав човек! Изключително тежко е преживял смъртта на майка си, много я е обичал – тя е била психическа опора за него!

Според мен, след като се разделя с Хилда Казасян, започват нещастията за него. След нея в емоционално отношение всичко при него тръгва назад!

– Ти се познаваш с родителите на Рафи. Предсказала си победата му в шоуто “Х-фактор”, доколкото знам. Как се случи това?
– По времето на “Х-фактор” бях в Германия. С майка му Елизабет тогава бяхме приятели във Фейсбук, но тя не е знаела с какво се занимавам. Тогава й писах: “Елизабет, не се притеснявай, твоят син ще спечели!”. След като това стана, Елизабет прочела в един вестник за мен. След това се запознахме на живо – ходихме семейно в Бургас при нейното семейство и моите деца станаха приятели с Рафи. Не трябва да му позволяваме да заминава за чужбина, каквото намерение има – той е нужен за България! Рафи е много талантлив, артистичен, но сега в “Като две капки вода” няма да спечели, за съжаление. Ще спечели или Милица Гладнишка, или Гъмов – това виждам аз! По-скоро Милица!

В Албена Михова има малко злоба –

мисли, че ще спечели, но това няма да стане…

– В шоуто “Денсинг старс” ще има ли сватби, какво предсказваш ти?
– Део и партньорката му Елена в “Денсинг старс” ще се оженят тази година. Глория е влюбена в по-малък мъж от нея. Стелла е влюбена в партньора си Наско Месечков и ще се оженят. Но тя няма да зареже кариерата си, а заедно ще заминат за Америка.
Но винаги казвам на хората – не правете бракове през май! Това е лош месец за бракове, за всички хора! Най-хубав за брак е месец септември.

– Няма ли вече да надене брачния хомот и един от най-желаните ергени у нас – Слави Трифонов?
– Слави Трифонов ще ходи с приятелката си Мартина, но няма да сключат брак! Той не иска да се жени, защото не иска да споделя парите си с друг човек.

Страх го е!

– А за Лили Иванова какво ще кажеш?
– Няма такъв глас! Страшно емоционален човек за своите години, но повече от 1-2 години не виждам още да пее! Виждам през 2015 година здравословен проблем при нея, който ще се отрази на пеенето й…

– Какво бъдеще виждаш за други родни звезди?
– Иван се раздели с Вихра заради Ирина, но и с нея няма да остане цял живот. Друга жена ще се появи, за която той ще се ожени. Той много страда за дъщеря си Ава.

Виждам скоро сватба и за Сашо Кадиев – сина на Катето Евро. Той също ще се ожени до края на годината за приятелката си, с която живее.

Венета Райкова до края на годината ще забременее и ще има още едно дете.
Наталия Симеонова ще се влюби в по-млад мъж и ще заживее с него.

Преслава и Бирмата ще се разделят в крайна сметка, Алисия ще се омъжи за Ники Михайлов и ще му роди дете през 2014 година. Райна може да се омъжи, Устата ще има второ дете, а Софи Маринова ще се върне в някаква стара своя връзка. Но тя е огън, обича млади мъже! /смях/

Елица и Стунджи няма да стигнат на “Евровизия” дори до полуфинал!

– Следващата неделя са изборите. Какви са твоите прогнози?
– Много политици сега идват при мен да питат какво ще стане с техните партии.

ГЕРБ ще спечели с малко пред БСП

Няма да може да се сформира правителство. През септември ще има пак избори. Тогава ГЕРБ ще направи правителство. Притеснявам се за здравето на Бойко Борисов. Той е много чувствителен и не очакваше такива протести, но в крайна сметка победата предвиждам в неговите ръце.
Най-страшното, което виждам, е опит за убийство на политик след изборите! Дори да му се размине, може тази личност да пострада физически!

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА