100 Кила крал пари от бившите си гаджета / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Рапърът Явор Янакиев, известен с артистичния си псевдоним 100 Кила, в миналото често взимал различни суми от гаджетата си, при това с ясното съзнание, че никога да не им ги върне.

„В миналото Килата никога не е излизал с момиче, ако е нямал някаква полза от нея. Преди дори се хвалеше как ги е измамил и завлякъл с пари! Той крадеше от гаджета си“, разкрива в новия брой на списание „Блясък“ Мишо Шамара.

„Предлагам ви да пуснете анкета в сайта или в социалната мрежа с въпрос: „Колко от вас са били завличани с пари от Килата?“, и сами ще се убедите. Преди дори съм виждал в неговата страница хора му пишат: „Ей, върни си ми парите“ и под този коментар още десетки от типа на: „И на мен 200-та лв.“, „И на мен 100-те лв.“, при това само от жени!“, категоричен бе Шамара, който увери, че е ставал свидетел на наглите измами на 100 Кила в миналото.

Какво разкри още за истинската същност на 100 Кила, според Мишо Шамара, можете да разберете в новия брой на списание „Блясък“, който вече е на пазара.