Любимите упражнения на Наоми Уотс

20
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Наоми Уотс, една от най-атрактивните актриси на червения килим, със сигурност впечатлява не само с таланта си. Тя притежава обаяние, за което вина има и перфектното й тяло. Колегите от Sportuvai.bg ни издадоха тайната за достигане на съвършени форми. Или иначе казано, ни показаха упражненията, които блестящата актриса практикува редовно:

Упражнение 1

 

Сядате на дясното бедро като свивате левия крак в коляното, дръжте дъмбел пак в лявата ръка. На „едно“ повдигате ханша и опъвате ръката нагоре. На „две“ се връщате в изходна позиция. Повторения: от 15 до 20.

 

 Упражнение 2

 

За това упражнение се нуждаете от топка. Слагате ръце на нея, а краката опъвате назад – нека само пръстите ви докосват земята. На „едно“ правите скок напред с двата крака, като внимавате да не разместите ръцете и респективно – топката. На „две“ се връщате в изходна позиция. Правите 15 повторения.

Упражнение 3

 

Цялото ви тяло трябва да работи за стабилизиране на основата му и запазване на баланс. Заставате на едно коляно, другия крак опъвате назад. Едната ръка е на топката, с другата сте опрели пода. На „едно“ повдигате опънатия назад крак, колкото можете по-нагоре. На „две“ се връщате в изходна позиция, след което сменяте краката и ръцете. Повторения – 20.

За още звездни тренировки посетете фейсбук страницата на Sportuvai.bg. Или обърнете внимание на следните статии, предназначени за спортни натури:

4 начина да изглеждате по-добре сега

Супер програма за стегнато тяло

Какво ви е нужно за идеалната тренировка