Жените разбират ли мъжете или само така си мислят?

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Как си обяснявате, когато след първа среща очаквате той да ви се обади, а това не се случва?

Изкарали сте една хубава забавна вечер, харесали сте мъжа, с който сте били, смели сте се, забавлявали сте се. Накрая сте разменили телефоните си и, естествено, очаквате той да ви се обади! Но той не звъни… Започват съмненията…да не би да съм казала нещо, което не е било тактично? Или е видял в мен нещо, което не му харесва…съмнения, съмнения, основателни ли са?

Мъжът може да не ви се обади по най-различни причини и те да нямат нищо общо с вас. Например, попаднали сте на един самовлюбен тип, който ама въобще не е имал намерение да ви се обажда, независимо, че ви е поискал номера на телефона! Той е проявил галантност и учтивост и с това приключва неговото участие – това е един голям егоцентрик и вие просто трябва да се радвате, че не ви се е обадил!

Другата възможност е да сте попаднал на много плах кавалер, който се надява вие да му звъннете първа – направете го и ще разберете дали си е заслужавало. Също така, ще разберете дали просто не е загубил телефонния ви номер, за което страшно се ядосва! Или просто не иска да задълбочава каквато и да е връзка – обича да си прекарва времето в добра компания. Може дори да е обвързан, но в момента е бил свободен от присъствието на половинката си и само си припомня как би изглеждал, ако беше свободен.

Не от всяко запознанство излиза здрава връзка. За да се случи трябва повече време, през което да се опознаете и да се убедите, че сте един за друг. Прибързаните бракове и ранните раждания са присъщи, в повечето случаи, на по-необразованите хора.

За да изградите солидна основа за нова връзка, преди всичко трябва да сте прекратили всички отношения с бивши партньори. Ако продължавате взаимоотношенията си със старата любов, само ще накарате новия си партньор да бъде подозрителен, а това не е добро начало!

Не казвайте „Обичам те”, ако не сте уверени в това. А дори да сте уверени, в никакъв случай не избързвайте. По-добре да запазите тайната на чувствата си, докато се убедите, че този, към когото са насочени си заслужава! И един много специален съвет – гледайте той да ви обича повече, отколкото вие него!

 

Вредни ли са електромагнитните вълни?