Кайзера: Не е страшно Миньор да изпадне, по-страшно е какво ще стане след това

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

„Нашите фенове винаги ни подкрепят, те са наясно със състоянието ни“

Надявам се да се намери правилния път, за да може клубът да продължи да съществува. Това каза старши треньорът на Миньор (Перник) Николай Тодоров след загубата с 0:2 от Ботев (Пловдив) в 27-ия кръг на българската „А” футболна група, съобщи репортер на Novsport.com.

„Не успяхме да се противопоставим на Ботев, защото прекалено много се прибрахме в нашата половина и ги оставихме те да диктуват играта през цялото време. В крайна сметка, явно това са ни възможностите. В днешния мач отстъпвахме цялостно като постройка, губихме много единоборства, давахме им прекалено много пространства, а когато владеехме топката не показвахме нужното самочувствие. Нямахме нужната свежест през седмицата след загубата в последния кръг. Прост усетих в отбора падане на тонуса. Опитахме се с щаба да вдигнем момчетата, но не успяхме, а голът, който получихме срина психически отбора. Опитахме се със смените да се противопоставим, но явно това са ни възможностите на този етап. Духът изчезна за днешния мач, много малко кръгове остават, а дистанцията до останалите отбори е голяма.“

“Много неща зависеха от този мач, защото с точка или три от него щяхме да запазим минималните си шансове за оцеляване, но след загубата вече те са по-скоро илюзорни. Просто с днешната загуба шансовете ни са изключително малко, може би и вярата изчезна от целия отбор.