Убиха от бой бивш спораджия във Варна

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

44-годишен бивш спораджия от Варна е бил убит от бой, научи БЛИЦ. Безжизненото тяло е било намерено около 3,30 часа пред бар в квартал „Младост” в морската столица.“При нас е получен сигнал за припаднал човек. Екип на „Бърза помощ” установява на място, че мъжът е издъхнал преди пристигането на линейката. Имал е кръв около брадичката”, обясни пред наш репортер шефката на спешните медици във Варна.

Направената съдебно-медицинска експертиза установява, че причина за смъртта на мъжа е мозъчна травма, получена в резултат, най-вероятно, на множество удари в областта на главата, нанесени от неизвестен извършител, обясниха от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на Окръжна прокуратура. За установяване на извършителя са започнати незабавни оперативно – издирвателни действия с участието на служители от Трето РУП и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“. Процесуално следствените действия продължават, разпитани са голям брой лица, има конкретни насоки за установяване на извършителя, казват още от полицията.

Мъжът е починал вследствие на брутален побой, разкриха пред БЛИЦ отлично осведомени с баталната сцена. Има няколко версии за мелето, като едната от тях е, че бившият спораджия се е притекъл на помощ на свой приятел, който му се обадил. Другата е, че 44-годишният мъж е провокирал биячите. Убитото ексченге оставя две сирачета.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ПОДРОБНОСТИ ЗА БРУТАЛНИЯ ПОБОЙ И ВСИЧКО ЗА ПРЕБИТИЯ ДО СМЪРТ МЪЖ ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ И НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ”!!!