Как да свържа сателитния приемник с телевизора си?

2
Добави коментар
Galana
Galana

Цифровите сателитни декодери, които се появиха отскоро на пазара за технически средства са един практичен от финансова гледна точка и качествен начин да превърнете гледането на телевизия в преживяване от ново поколение. Дори и с безплатните телевизионни канали. За да получите една качествена картина се доверете на нашите специалисти и изберете един от разнообразните цифрови декодери, които предлагаме на съвсем достъпни цени. И ако вече имате предложение, на което сте се спряли, но не знаете как трябва да свържете устройството към приемника си, нека да разгледаме тук как точно ще стане.

Сателитен цифров приемник
Цена: 63.00лв.

  Компактен DVB-T декодер
Цена: 46.80лв.

  FullHD цифров декодер
Цена: 95.00лв.

  Всичко, което трябва да направите е да включите HDMI жаковете от декодера към вашия телевизор. Има и такива модели, които разполагат с новите скарт кабели, позволяващи включване само на един лентов кабел, който подава fullHD картина, а не ръчно настройване на самите жакове и тяхното подаване към изходите в приемника.

Ако желаете и повече възможности от вашия декодер, директен запис от даден канал на допълнителна памет, настройване на повече канали, отложен старт и външно възпроизвеждане на музика, видео и снимки на вашия телевизор, тогава заповядайте в нашата специализирана категория и изберете подходящото устройство за вас.