Конкурс за детска рисунка „Моето любимо животно“

1
Добави коментар
pgp

По случай Деня на детето и осиновяването на носатите мечета в Софийския зоопарк в Продавалник организираме игра за детска рисунка на тема „Моето любимо животно“!

Очакваме произведенията на вашите дечица на стената ни във Фейсбук до 29.05.2013! Не забравяйте заедно с рисунката да публикувате и линк към желан подарък за празника от Продавалник!

Вярваме, че талантът е заложен във всяко детенце, затова ще теглим жребий за наградите – всяко дете ще има равен шанс да спечели награда!

За участник в Играта се счита фейсбук потребител, който е спазил следните условия:

– Станал е фен на страницата на Продавалник в Фейсбук:

– Публикувал е сканирано копие или снимка на рисунка на своето дете на тема „Моето любимо животно“ на стената на фен страницата на Продавалник в периода на играта

– Добавил е заедно със снимката си линк към избрана от него обява в Продавалник, в която се предлага желан от него подарък за неговото дете.

Печеливши в томболата на Играта са тези участници, чиито бъдат изтеглени в томболата след края на Играта.

Голямата награда в играта е подаръкът, който печелившият участник си е избрал и публикувал като линк от Продавалник под детската рисунка в съобщението си на стената на Продавалник в Facebook. Участникът, спечелил голямата награда, следва да се свърже с Продавалник чрез лично съобщение във Фейсбук и да предоставят на Продавалник: – трите си имена – телефон за връзка – адрес за кореспонденция Наградата може да бъде получена на място в офиса на Продавалник.

Трима от участниците ще спечелят семейни годишни пропуски за Зоологическата градина в София – Семейният пропуск представлява две карти за едногодишно посещение в Зоопарка – двама възрастни или възрастен + дете (по избор на печелившия). За издаването на картите ще бъде необходима снимка на лицата, които ще бъдат притежатели на картите.

Трима от участниците ще спечелят по едно плюшено носато мече. Мечетата ще бъдат изпратени на адрес, посочен от печелившия.

Краен срок за участие: 29 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.