Ежедневен грим

4
Добави коментар
dakata_72
dakata_72

Грим за ежедневно облекло

Как да на нанесем грима, който да се връзва с по-небрежните, ежедневни дрехи – това е въпрос, чийто отговор е търсен от много жени. Тайната се крие в това да го направите по такъв начин, че въобще да не си личи, че носите грим. Резултатът трябва да е фин и умерен.

Преди да започнете, задължително измиите лицето си и нанесете овлажнител, за да може основата да се нанесе по-гладко. Много е важно да изберете правилен цвят за очите. Винаги трябва да се съобразите с това кое време на деня е и на какво място ще отидете с този грим. Специалните случаи обикновено позволяват по-наситени цветове, но за ежедневието използвайте нежни нюанси, които леко да подчертават красивите ви черти и да прикриват не толкова изящните. Един от най-подходящите начини за това е да използвате тонове, които допълват цвета на кожата ви.

Както вече казахме, трябва да се придържате и към правилото за умереност. По-големи количества грим могат да ви придадат по-драматичен вид на вечерни събития, но не са подходящи за бягане по задачи през деня. Може да използвате няколко продукта като спирала, очна линия, сенки, молив за устни, червило и руж, но не прекалявайте с нито един от тях.

Сподели във Facebook