Високоскоростната игра “Бързи и яростни 6″ подпалва феновете на CINEBUM

3
Добави коментар
alkin
alkin

Най- очакваният филм за 2013г. чука на вратата. Премиерата на “Бързи и яростни 6″ е на 24 май. Нашата игра е факт. Този филм водеше във всички допитвания, които направихме до вас, като най-желан за годината, за това нямаше как да не ви приготвим някоя и друга наградка и за него. Инициативата, която организирахме с любезното съдействие на официалния разпространител на филма за територията на България- Форум Филм е позиционирана тук:

FastandFurious6.cinebum.eu

Там ви очакват 4 героя, 4 яки автомобила и вашата съобразителност и хитрост, да ги свържете така, както реално са свързани те в “Бързи и яростни 6″. Кой е автомобилът на Дом? Коя кола кара Лети? Направете правилните според вас комбинации, регистрирайте се. Ако предположенията ви се окажат верни- автоматично ви включваме в списъка с финалистите и участвате в тегленето на нашите награди, любезно предоставени от Форум Филм България!

Пълните условия за участие, срокове и механизъм за теглене и получаване на наградите, ще намерите в правилата, на страницата на играта! А до тогава- затегнете коланите, натиснете съединителя, завъртете ключа и ГАЗ към най- близкия кино салон, че Вин Дизел и компания ви очакват!

”БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 отново пресича пътищата на тримата емблематични за блокбастър поредицата актьори – Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез – и ги пренася на нов континент. Любимците на феновете Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадот, Крис “Лудакрис“ Бриджис и Елса Патаки са част от скоростното приключение в компанията на новодошлите смелчаци Люк Еванс („Сблъсъкът на титаните“) и Джина Каран („Мокри поръчки“).
След като обирът в Рио, извършен от Дом (Вин Дизел) и Брайън (Пол Уокър), срива империята на могъщ главатар и осигурява на екипа сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Междувременно Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) е по петите на мащабна организация от професионални шофьори, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето Лети (Мишел Родригез), която всички смятат за мъртва. Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.
След големия успех на “Бързите и яростни 5“, БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 извежда екшъна, каскадите и сюжета на още по-големи висоти. Филмът е режисиран от Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти пореден филм от продукцията. Негова подкрепа са дългогодишните продуценти Нийл Х. Мориц и Вин Дизъл, които с радост посрещат завръщащия се в поредицата продуцент Клейтън Таунсенд.”

“Бързи и яростни 6″ ot 24.05.2013г. влиза в кината, IMAX и за първи път в България на 4DX cinema. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!