Скрити камери

1
Добави коментар
spybg
spybg

Открийте сред разнообразието от скрити камери точно вашата, която ще ви бъде в услуга за работа и забавление. За подарък или за дома, за охрана или следене, нашите шпионски камери ще ви помогнат да постигнете целите си. Избор измежду най-доброто на пазара за видеотехника.

 
Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис Обективът на тази камера, скрит зад истинско копче, ще остане незабележим, дори и за най-наблюдателните. С тази камера можете да записвате аудио-видео файлове и снимки.С еднократно натискане на бутона „Плей“ правите снимки. Видеото се пуска със задържане около 3 секунди на същият бутон след което лампичката примигва няколко пъти и изгасва.
Цена: 55.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-5%
Нова цена: 52.25лв.

 
Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис.Обектива с ъгъл на видимост 120 градуса позволява да запишете повече подробности дори и от близко разстояние.
Цена: 121.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-20%
Нова цена: 96.80лв.

 
Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис.Камерата е монтирана в напълно реалистичен димен детектор.За да можете да контролирате от разстояние функциите на устройството разполагате с дистанционно управление.
Цена: 144.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-5%
Нова цена: 136.80лв.

 
С тази портативна камера, скрита в дистанционно от автомобилна аларма можете да правите аудио-видео записи в три различни резолюции, аудио записи в WAV формат и снимки с 8 МР. Режимите на видеото са:
Цена: 97.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-10%
Нова цена: 87.30лв.

 
Устройството позволява да водите дискретно аудио-видео наблюдение във Вашия обект. Аудио и видео изходите са стандартни и можете да ги включите към рекордер или система за наблюдение.- камерата има хоризонтална резолюция 420 TV линии- работи при минимална осветеност от 0.1 Lux
Цена: 129.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-25%
Нова цена: 96.75лв.

 
Освен стандартните функции на будилник – час, дата, температура, аларма, ще имате и шпионска камера с три режима. С камерата ще можете да правите снимки, аудио запис и аудио-видео запис. Камерата има презареждаема литиево-йонна батерия с капацитет 2400 mAh, но можете да ползвате часовника и постоянно включен в контакта или компютъра и така няма да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато Ви трябва.Всички функции на шпионската камера се контролират с дистанционно управление, като максималното разстояние от устройството е 18 метра.Часовника има слот за microSD карта като максималния размер, който можете да ползвате е 32 GB.Камерата е с широкоъгълен обектив с видимост 140 градуса и минимална осветеност от 1Lux.
Цена: 99.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-5%
Нова цена: 94.05лв.

 
С тази камера, скрита в стенен часовник няма никога да се притеснявате дали ще имате батерия в нужния момент. Тя се захранва с адаптер и по този начин непрекъснато е готова за снимане. Стенния часовник има и дистанционно управление с което можете да контролирате функциите му.
Цена: 259.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-10%
Нова цена: 233.10лв.

 
С този часовник можете да правите снимки и аудио-видео файлове с голяма резолюция допи и под вода. Имайте предвид обаче, че това не е часовник за гмуркане и потопен на голяма дълбочина часовника може да бъде повреден. Преди да използвате часовника трябва да обърнете внимание на поставената „тапа“. Това е капачката, която се завива върху микрофона (в дясно, долу). Ако е завита тапата с отвор, ще можете да записвате звук, но няма да можете да ползвате часовника във вода. Ако искате да записвате във вода или в мокро време трябва да завиете плътната „тапа“. На часовници, намокрени заради неправилна употреба няма да бъде призната гаранцията.
Цена: 135.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-8%
Нова цена: 124.20лв.

 
Това е първата по рода си скрита камера с която можете да снимате под вода с изключително висока резолюция на записа. С нея можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 640х480 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 1600х1200 в JPG. Вградената литиево-полимерна батерия с 280 mAh дава възможност за около 100 минути непрекъсната работа.
Цена: 94.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-5%
Нова цена: 89.30лв.

 
Тази камера с детектор за движение и мощно светодиодно фенерче е готова за използване охранителна система. Когато се задейства индикатора за движение камерата записва 10 секундни аудио-видео файлове върху картата памет докато движението не спре (поддържа до 32 GB, няма включена карта в комплекта). Камерата има и датчик за осветеност и когато се регистрира движение при ниска осветеност се включва и светодиодния фенер за да може всяко движение да бъде ясно записано с резолюция 640х480 в AVI формат. Ефективния обхват на сензора за движение е до 8 метра, а фенера може добре да освети в рамките на 15 метра. Изработена е от водоустойчиви материали и позволява ползване на открито. При запълване на паметта презаписва върху най-старите файлове. Камерата няма батерия и работи единствено с включен в електрическата мрежа адаптер.
Цена: 175.00лв.
КУПИ
КУПИ
Промоция:-10%
Нова цена: 157.50лв.

 
С тази скрита камера в химикал можете да направите видео и снимки с впечатляващо качество. Направените записи се съхраняват върху вградената памет с капацитет от 8 GB.- С натискане на бутона в горният край на химикала записа на видео се стартира автоматично. С еднократно натискане видеото спира и светва постоянна синя светлина, ако желаете да стартирате нов запис натискате еднократно пак функционалния бутон.
Цена: 180.00лв.
Очаква се
Промоция:-20%
Нова цена: 144.00лв.

 
Това е оригиналният продукт, който за разлика от евтините копия предлагани на пазара има следните характеристики:1. Можете да избирате между два режима на работа ръчен и „Детектор на движение“2. Висока резолюция за по-качествен аудио-видео запис с времетраене до 15 часа с 32GB карта памет
Цена: 260.00лв.
Очаква се
Промоция:-30%
Нова цена: 182.00лв.