Пъстър маникюр

2
Добави коментар

Ярките, живи и пъстри нюанси са запазен акцент за топлите месеци от годината. Ето защо е време да облечете ноктите си с пъстър маникюр.

Подбран в цветовете, които ви карат да се чувствате удобно и ви правят щастлива, той ще засвидетелства пред света вашата богата идентичност и стил.

Защото цветът е добавка към вашата лична история. А пъстрият маникюр – заявка за настроение.

Красивите и дълготрайно бляскави нокти са задължителен елемент от външния вид на съвременната жена. Те са перфектният завършек на всяка стилна визия и същевременно косвено заявяват цялостната нагласа към света. Да, някои предпочитат екстравагантен ефект и ярки цветове, други се придържат към по-скромното излъчване, но всички желаят да демонстрират шик и стил.

Затова, обикновено жените, които искат да имат перфектен маникюр, отделят много време и средства за поддържането му. А онези, които не могат да си позволят услугите на професионалист, вече са овладели техниките на маникюра в домашни условия, постигнат без UV или LED лампи, а с помощта на лесни и бързи за употреба продукти. При това с ефект като от козметичен салон.

Това вече е възможно благодарение на иновативните гел – лакове с гланцово покритие, блестящи частици и непобедима трайност, които придават неустоимо излъчване, женственост и стил на ноктите. Благодарение на свободно достъпните в търговската мрежа професионални марки. Благодарение на доказалите се във времето формули и качество. И разбира се, благодарение на многообразните палитри от цветове, които производителите предлагат, за да задоволят „непостоянните“ желания на своите потребителки.

Изборът на цвят може да бъде ключов елемент за начина, по който ви виждат околните. Защото той е показател не само за моментното ви настроение, но и за типа характер, който притежавате. Така например, изчистените и по-бледи нюанси означават традиционализъм, наситените и тъмни нюанси подсказват стабилност и чувственост, а пъстрите нюанси навяват жизнерадостност и младежки дух. Това важи за всеки един акцент от визията, включително за ноктите.

Специалистите по цветотерапия препоръчват да носите ярки и пъстри цветове, за да подхранвате вътрешната си душевност, да стимулирате вазличните си умения и най-вече – за да се чувствате добре. И дори не винаги да успявате да се придържате като този съвет или по природа да сте любители на по-скромните нюанси, лакирайки ноктите си с пъстър маникюр винаги ще носите със себе си частица позитивизъм.

Само не забравяйте преди това да им обърнете нужното внимание. Защото маникюрът не е само цвят. Това е като да слагате грим, без да сте почистили и хидратирали добре лицето си преди това. Полагането на грижа за ноктите е точно толкова важно, колкото и това те да изглеждат добре визуално. Те трябва да бъдат хидратирани и добре оформени, кожичките отстранени, а нокътната плочка – гладка и защитена – стъпки, които придават елегантност на ръцете ви и гарантират по-дълготрайно задържане на лака върху нокъта.

Едва тогава можете да нанесете финалния щрих – цветът! И колкото по-пъстър и ярък е, толкова по-актуален ще бъде.

За да го подберете, вижте най-новите колекции лакове за пъстър маникюр на вашите нокти: