Сурови Десертни Блокчета Roo’bar

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Roo’bar са сурови десертни блокчета, които се произвеждат в България. Идеята е на Курабийница, зад която пък стоят Анита Класанова, Калин Класанов и Яни Драгов. Анита и Калин са по-познати от My Organic Market в София, където Анита забърква сурови блокчета. Хората толкова много ги харесват, че решават да създадат бранда Roo’bar. Помага им Яни, мениджър на Зелен Био.

Направен от 100% сурови, сертифицирани органични съставки, Roo’bar съдържа суперхраните чия, какао, мака, годжи бери. Блокчето е високо енергийно, не съдържа добавена захар или соя. Предлага се в 6 основни разновидности, съответно в 6 различни цвята – с какови зърна и бадеми, с годжи бери, с мака и боровинка, с чиа семена и кокос, с какао и с шипка.

Поздравления на екипа за свежия дизайн. Радваме се, че компанията и идеята успява и вече продава не само у нас, но и Белгия, Холандия, Англия, Германия, Румъния, Словения и др. Пълен списък на магазините може да видите тук. Очакваме ги и на предстоящият Bloom Bazar на 18 и 19 май.

Цена: 2.49 лв.