Срамни устни. Лабиопластика

44
Добави коментар
mimmss
mimmss

Много от жените са недоволни от размера на техните Labia Minora (вътрешните вагинални устни), което може да предизвика несигурност или стеснение със сексуалните им партньори, дискомфорт от трудно навлизащия пенис на партньора или овлажняване както и други хигиенни проблеми.

Когато вътрешните срамни устни са увеличени или неравни по размер, някои жени изпитват чувства на морален дискомфорт, или че не са нормални като другите от техния пол, както и своето себеуважение. Повечето жени не желаят по-малки вътрешни срамни устни, за сметка на външните.

Повечето намаления на вътрешните срамни устни се извършват чрез съкращаване или изрязване на издадената /подута/ тъкан и отпуснатия и край. Тази техника заменя естествените контури и обикновено затъмнява очертаващите линии на срамните устни като ги пигментира с неестествен и по-тъмен цвят по очертанията и по-блед към вътрешността.

По-новите техники запазва нормалния контур и цвят на срамните устни. Издадената част се отстранява по такъв начин, който позволява на контурите да останат максимално близки до естествените. След възстановителния период хирургината намеса остава незабележима и може да бъде разкрита само от специализиран хирург.