Как да направим контактите си в iPhone много по-забавни?

2
Добави коментар
wweb
wweb

Един от начините да стилизирате личните си контракти в iPhone e като добавите весели емотикони към имената. Така, те не само ще изглеждат по-забавно, но ще можете да идентифицирате различните контакти по-бързо, разпознавайки съответната картинка вместо да четете цялото име. Emoji символите ще се появяват дори в текстовите съобщения и разговорите, разбирайки веднага кой ви търси.

Добавяне на емотикони към iPhone контактите

1. Активирайте Emoji клавиатурата от Settings (ако все още не сте го направили). 2. Отворете приложението Contacts или изберете таба „Contacts“ от Phone. 3. Натиснете бутона „Edit“ и изберете контакт, който желаете да редактирате. 4. Тапнете върху полето за име, натиснете глобус бутона на виртуалната клавиатура и изберете емотикон, който смятате, че ще съответства на личността на човека от списъка с контакти. 5. Когато приключите, изберете „Done“. 6. Повторете горните стъпки и за останалите си контакти.

 

 

Изборът – дали да поставите емотикона след името или преди него – си остава лично ваш. Но, ако имената започват с Emoji символ, това ще размести позициите им в списъка с контакти. Поради тази причина е за предпочитане да поставите забавните икони след името.