Рафи триумфира с невиждано шоу в „Като две капки вода“ » Събития

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Рафи подпали сцената и нажежи страстите в „Като две капки вода” с шеметното си изпълнение на „Let me entertain you“ в образа на Роби Уилямс. Така за трети път бургаското музикално торнадо покори публиката, журито, своите колеги и зрителите и стана заслужен победител във вчерашното издание на предаването. Той получи 10 точки от Хилда, най-много гласове от своите колеги, както и от зрителите.

Гъмов му завидя за енергията и сподели, че Рафи е успял да направи това, което той не е успял – да „лети” по сцената, без да се „приземи в Пирогов”. Припомняме, че Гъмов получи тежко разтежение на коляното след опититите си да имитира Антъни Кийдис от Ред Хот Чили Пепърс.

Отново победител, но не на вечерта, а в генералното класиране стана и Милица – тя изпревари Албена по точки в класирането, след като и двете трябваше да изпълнят песен на Анастейша.

Въпреки подкрепата на легендата на българската естрада Васил Найденов и предварителните репетиции с Ицо Хазарта, журито не успя да повярва в имитацията на Диана и тя остана последна по точки. Веднага след нея се нареди Гъмов, чието страстно превъплъщение като Антонио Бандерас от филма „Десперадо” бе допълнително вдъхновено от победата на любимия му отбор Берое.

Най-висока позиция досега в шоуто зае Алекс. Маги даде 10 точки на актьора, за да направи едно дете щастливо – сина на актьора – Дани, който се сърдел на журито, че не оценява достойно татко му. Още едно дете беше зарадвано заради „Като две капки вода”. Милица връчи своите 1000 лв. от победата си в предишния лайф на малко момиче, страдащо от левкемия. За млади таланти отиде наградата и на Рафи – за новосформираната танцова школа Flava House.

Стефан бе оценен най-високо от Хилда, която му даде 9-те си точки заради успешното потапяне в типичния руски темперамент и енергия, които влага Филип Киркоров в своите изпълнения.

За втори пореден път на сцената на „Като две капки вода“ видяхме примата на българската естрада – Лили Иванова. За разлика от миналия път, когато в нейния образ влезе Милица, сега Мария показа на какво е способна с песента „Детелини“. Според Хилда, по-доброто певческо изпълнение е на Милица, но по-силна в имитацията се е оказала Мария.

Следващата седмица на сцената на „Като две капки вода” ще видим: Стефан в образа на Веселин Маринов, Гъмов – Миро, Мария – Duffy, Милица – Силвия Кацарова, Албена – вокалист на Whitesnake, Рафи – Фреди Меркюри, Алекс – Елвис Пресли, Диана – Мадона.

Кой ще бъде гост-изпълнителят и какви сложни трансформации ще претърпят участниците, ще видим на 22 май от 20.00 часа по Нова ТВ.