Домашно кино за ценители

1
Добави коментар

 

Samsung HT-F4500 е Blu-ray система от ново поколение

Samsung пуска на българския пазар нова система за домашно кино Samsung HT-F4500, която предлага много повече от познатото ни Blu-ray™(BD) изживяване. Тя включва 3D Blu-ray плейър и всички озвучителни тела, необходими за осигуряването на 5,1-канално съраунд озвучаване.

Реалистично 3D изживяване

Едно от ценните качества на продукта е, че независимо от качеството на входящото съдържание HT-F4500 предава към телевизора кристално видео с Full HD резолюция. Системата може да направи чудеса и с вашите DVD дискове, като ги конвертира автоматично в Blu-ray качество по време на възпроизвеждане. Иначе казано, Samsung HT-F4500 ще покаже вашите любими филми във възможно най-високото качество, без да е необходимо да купите отново цялата си колекция в BD формат.

При това системата успява да защити високата репутация на Samsung в качеството на триизмерното видео. С HT-F4500 ще получите възможно най-доброто възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание с Full HD резолюция.

Всъщност, ако комбинирате HT-F4500 с 3D телевизор и активни 3D очила, ще разполагате с абсолютно всичко необходимо, за да гледате най-доброто триизмерно съдържание, което могат да ви предложат съвременните технологии.

Качествен звук

Звуковите възможности на Samsung HT-F4500 са в пълно съответствие с висотата на визуалното качество. Озвучителните тела на системата могат да запълнят дома ви с кристален обемен звук като интегрална част от всепоглъщащото киноизживяване.

Важен фактор е и технологията Crystal Amplifier Plus, която филтрира двойно звука, за да изчисти всякакви изкривявания и паразитни шумове.

Интелигентна свързаност

Технологията BD Wise се грижи за синхронизирането с други Samsung устройства, свързани през HDMI, и автоматично изключва екрана на телевизора, когато слушате само звук от плейъра. Не на последно място USB Host функцията позволява да пускате на плейъра ваши файлове от всяко USB устройство.

Накратко, HT-F4500 не само може да превърне вашия хол в личен ВИП киносалон, но и да стане център за вашите домашни забавления.