Шуменско хората сбира и всеки ден раздава шапки, а всяка седмица бира

1
Добави коментар
pgp

Механизмът на печелене на награди е разделен на 2 нива.

Ниво 1 включва:

– Всеки потребител желаещ да вземе участие в кампанията е необходимо да хареса страницата.

– Да потвърди, че има навършени 18 години, в случай, че информацията, която е посочил, свързана с възрастта му е невярна, Организаторът и техническият изпълнител не носят последваща отговорност. Евентуалните награди и действията извършени от участника посочил невярна инфрормация се считат за невалидни.

– След като Приложението бъде харесано от съответния потребител, последния влиза в него.

– Върху картата, намираща се в приложението всеки участник трябва да посочи своя град/ квартал. С това действие всеки един участник влиза автоматично в ежедневната томбола на Шуменско, където всеки ден ще бъде теглена дневната награда – шапка Шуменско. По време на кампанията ще бъдат раздадени 60бр. шапки.

Ниво 2 включва:

– След като участникът е отбелязал върху картата град/ квартал, в който според последния се консумира  най-много Шуменско, потребителят може да премине към участие във „второ ниво“ на кампанията. 

– Във второ ниво всеки участник получава възможността да гласува  ежедневно за любителски снимки с Шуменско:

Част от тези снимки ще бъдат качвани от Организаторът. Тези снимки ще показват атрактивни компании консумиращи  Шуменско.

Друга част от снимките, за които ще може да бъде гласувано ще бъдат любителски. Този тип снимки ще могат да бъдат качени  след потвърждение от администратор.

– Снимката която спечели най-много гласове през седмицата за гласуване ще спечели  24 бутилки бира от 250 мл. ( 1 стек)

– Хората които гласуват за която и да е от двата вида снимка, влизат в томболата за седмичната награда от 24 бутилки бира от 250 мл. 

В срок от три работни дни след обявяване на спечелилите участници за съответната награда, представител на Организатора или Изпълнителя на Кампанията ще се свърже по телефона със спечелилия участник. Всяка награда ще бъде доставена на участниците с куриер в срок от 45 работни дни на посочен от участника адрес на територията на България.

Краен срок за участие: 23 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.