Ето го новия любовник на Цеци Красимирова!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

В края на април на благотворителен концерт в Южния парк в столицата Цеци Красимирова, която отдавна не се беше появявала на публично място с нов мъж, цъфна с поредното си гадже. Неговото име е Майкъл Струмейтис, научи пръв и ексклузивно “ШОУ”.

Шокът от появата на двойката беше пълен, защото бившата любовница на Косьо Самоковеца и Гонзо отдавна не си бе позволявала да интимничи на публично място.

Майкъл Струмейтис е безумно богат производител и вносител на зърнени храни, чийто представител за България е Евгени Йорданов.

Според посветени, именно българският наместник на Струмейтис е бил вдъхновителят на благотворителния великденски концерт, който за жалост е бил опорочен, твърдят очевидци. Поли Генова и сие напънали гърло и си изпели песните както трябва, но всеки техен фен трябвало да пъхне дарение в разположените за целта кутии – доста на брой, срещу което получавал евтина рекламна тениска или значка. Според нашите информатори, в кутиите за дарения за хора в нужда се били събрали доста банкноти. След това обаче никой така и не разбрал неведомият път на благодеянията… От своя страна Поли Генова, ДесиСлава и Сантра тържествено обещали по микрофона, че щели да разнасят по домовете навръх Великден помощите за “хората в неравностойно положение”.

Дори оставили телефони, на които бедстващите могат да ги потърсят, но на позвъняванията така и не вдигали слушалката, или веднага затваряли, донасят за “ШОУ” посветени в далаверата. За сметка на това нашият репортер щракна Орлин Павлов – изнемогващ под тежестта на кашон с храни, закупени най-вероятно с пари от даренията за свой човек, живеещ в луксозна кооперация, който едва ли е беден и нуждаещ се от помощи.

……………………………………………………
ДОСИЕ

Клюкарите още спорят коя е последната тръпка на бившата изгора на Гонзо и Самоковеца. Повечето твърдят, че това е бизнесменът Любомир Йомов, който се занимава със строителство, и с когото красавицата за малко не узакони връзката си, но явно бизнес проблемите на мъжагата са осуетили брака, въпреки че двамата са го консумирали доста време в извънбрачно съжителство на семейни начала.

Славей КОСТАДИНОВ