Мария пак с фотосесия

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

По всичко личи, че фолк певицата Мария запълва многото си свободно време с пазаруване и фотосесии, коментират злите езици, особено откакто спря участията си в нощните заведения и заживя при милионерския наследник Християн Гущеров.

Най-новата фотосесия на изпълнителката от „Пайнер“ включва кадри по бански и стилен сет в черно и бяло, а феновете й разпознаха дрехите и аксесоарите от последното участие на Мария в „На кафе“, където беше донесла част от личния си гардероб, за да го покаже на зрителите.

„Аз безцелно не пазарувам, държа да кажа, честен кръст. Пазарувам само ако има нещо да се прави“, обясни тогава фолк певицата като обеща съвсем скоро да зарадва феновете си с нови сесийни кадри, които от вчера красят официалната й страница в социалната мрежа.

По-наблюдателните фенове на поп фолка забелязаха, че новите снимки излизат малко след като Алисия показа стилната фотосесия, заснета за известен фешън бранд, на който певицата е модно лице. Зложелателите на Мария побързаха да отбележат, че за да не остане по-назад от своята колежка от „Ара Мюзик“ и миньончето се е засилило да бълва професионални снимки и фотосесии предназначени обаче предимно за фейсбук страницата й.

И макар болшинството от феновете на Мария да приеха с възторг новите й снимки, не липсваха и такива, които отбелязаха видимата намеса на допълнително фотошоп обработване, благодарение на което Пайнерката изглежда над 170 см и с доста по малки, почти нормални, устни.

 

Сетът в черно и бяло.

Новини за Мария
Интервюта с Мария
Фенклуб на Мария