Нека да честитим на Ивет Лалова!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Нека да честитим на Ивет Лалова!

Пожелаваме на Ивет Лалова още много успехи и щастие!

Днес най-бързата бяла жена на света, която с гордост можем да наречен наше момиче, празнува 29-я си рожден ден.
Ивет Мирослалова Лалова е родена на 18 май 1984 година в София. Тя е дъщеря на Мирослав Лалов – български спринтьор, с лични постижения от 10.4 сек. на 100 м. и 21.9 на 200 м. Но леката атлетика не е първият избор на спорт на Лалова. Като малка Ивет е тренирала гимнастика и плуване, но на 12 години се преориентирва към леката атлетика и до днес жъне успех след успех.
Тази година Ивет реши да отпразнува рождения си ден в особено приятна компания – учениците на 20-то ОУ „Тодор Минков”, пишат от actualno.com.
Около стотина ученици изпяха „Happy Birthday“ на Ивет, след което й поднесоха кошница с цветя и подаръци. А учениците-шампиони на столицата имаха честта да бягат редом до най-бързата бяла жена на планетата.

Ивет и ученици от София

Прекрасните плакати, които учениците бяха подготвили, накараха Ивет да се усмихне широко, след което всеки получи автограф. Спринтьорката търпеливо и все така лъчезарно позира с всяко дете, което пожела да си направи снимка за спомен с Лалова.
Екипът на mamita-bg.com пожелава на прелестната Ивет Лалова още много спортни успехи и да продължава със същата скорост към върха! Честит рожден ден!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: