РАЗКРИТА! Ето защо Ким Кардашиян дебелее толкова много

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

РАЗКРИТА! Ето защо Ким Кардашиян дебелее толкова много

Смуглата Ким нарочно ни показва всеки ден колко килограма е качила

Откакто се разбра, че Ким Кардашиян е бременна мрежата буквално започна на да бълва нейни снимки и клипове. Всеки ден се намира някой, който да снима дебелеещата Ким, а снимките предизвикват истински фурор от коментари сред потребителите в социалните мрежи и форумите.
И вместо Ким да си се кротне малко и да си пълнее спокойничко у дома, докато се радва на бременността си, имаме чувството, че тя нарочно се бута пред обективите на папараците. А ето я и причината за това!

Ким Кардашиян взима пример от Джесика Симпсън

Близки до Кардашиян издали, че тя нарочно се тъпче с каквото й падне, за да може да наддаде максимално по време на бременността си. Тя се надявала да успее да подпише по-изгоден договор дори и от колежката си Джесика Симпсън, пишат от yahoo.de. Припомняме, че по време на първата си бременност певицата Джесика Симпсън качи повече от 30 килограма, след което си възвърна кръшната фигура благодарение на „Weight Watchers“ и то пред очите не само на цяла Америка, но и на целия свят. Джесика стана рекламно лице на гиганта и се подложи на всичко това срещу 4 милиона долара.
Но ще успее ли планът на Ким Кардашиян. Според „Belfast Telegraph“ на смуглата бъдеща мама няколко фирми, сред които и самите „Weight Watchers“, са й отказали. Сега единствената останала надежда на Ким е договор с отговорните за диетата на Дюкан.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=FIb4cqdYd0I

Клюки.вс препоръчва и: