Тази сладурана днес изкарва милиони с красотата си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Тази сладурана днес изкарва милиони с красотата си

Разпознахте ли я?!

Показваме ви едно детско фото, на което най-вероятно ще си помислите, че е Пипи Дългото Чорапче. Ако действително това си мислите, грешите.
Малкото момиченце с широката усмивка и опашлетата е една от най-красивите жени на планетата в момента. Тази сладурана се превърна в един от най-скъпоплатените модели, който работи с гиганти като Викториас сикрет и L’Oreal. Досетихте ли се коя е тя?

Кое е момичето на детското фото?

Това е топ моделът Даутцен Крус. Русокосата красавица със сините очи завладя модния свят с мерките си 86-62-88. 28-годишната манекента изкарва милиони долари, снимайки се и дефилирайки за най-големите световни имена.
Освен в моделската кариера, Даутцен е щастлива и в личния си живот. Моделката е омъжена за ди джей Сънери Джеймс, от когото има син Филон на 2 години.

Даутцен Крус дефилира за Викториас сикрет

Холандският ангел е достигнал върхът в кариерата си, радва се на щастливо семейство и е ангажирана с обществена и благотворителна дейност. Едва ли малкото момиченце с опашките от снимката си е представяла, че животът й ще се развие като приказка. Но всичко това е едва началото, тъй като Даутцен е едва на 28 години и тя има още мечти.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: